reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Każdy ma prawo. Tylko jeśli wszystkie będziemy wyrażać swoje zdanie w sposób raniący innych to to forum nigdy nie będzie miejscem gdzie chce się zaglądać. Jestem na forum od 2007 roku. I wierzcie mi, że bez wzajemnej akceptacji nie ma szans.
Skaba to co napisala M. zranilo tu nie jedna z nas wiec stad taka reakcja byla. Kazdy napisal co o tym mysli.

Też mnie drażni "materialne" podejście do dzieci. Ale czasem na forum piszemy zdanie, które jest tylko skrótem myślowym, a my po tym oceniamy osobę, której nie zdążyłyśmy poznać. A przecież ma prawo napisać, że nie chce wtedy, a chce wtedy. Tak jak pisałyście- życie plany weryfikuje. A może jej akurat się uda i będzie miała tak jak sobie wymarzyła. Gorąco każdej z nas tego życzę. I proszę, nie sprawiajmy, aby ktoś czuł się gorszy, bo nie ma problemów z zajściem w ciążę.
Dziewczyna się popłakała. A przecież pisałyście, że można to samo powiedzieć inaczej. Myślę że ją też ukłuło to co przeczytała.
Nie sądzę żebyśmy ją oceniały,każda wyraziła swoje zdanie,po prostu...Ja często czułam się gorsza bo nie mogę zajść w ciążę...Ale nigdy nie twierdziłam że ktoś jest gorszy bo może...skaba1 wydaje mi się że troszkę wyolbrzymiasz sprawę,nikt nikogo nie obraził,w końcu mamy wolność słowa.Martinek napisała coś co się kilku osobom nie spodobało i otrzymała szczere odpowiedzi.Czy lepiej byłoby gdybysmy milczały?To po co byłoby takie forum jeśli można by zamieszczać tylko poprawne posty? To nie jest zgromadzenie Pis-u żeby mówić (pisać) to co inni chcą usłyszeć...

Nie sądzę żebyśmy ją oceniały,każda wyraziła swoje zdanie,po prostu...Ja często czułam się gorsza bo nie mogę zajść w ciążę...Ale nigdy nie twierdziłam że ktoś jest gorszy bo może...skaba1 wydaje mi się że troszkę wyolbrzymiasz sprawę,nikt nikogo nie obraził,w końcu mamy wolność słowa.Martinek napisała coś co się kilku osobom nie spodobało i otrzymała szczere odpowiedzi.Czy lepiej byłoby gdybysmy milczały?To po co byłoby takie forum jeśli można by zamieszczać tylko poprawne posty? To nie jest zgromadzenie Pis-u żeby mówić (pisać) to co inni chcą usłyszeć...
Podpisuje sie pod tym rekami i nogami!

Pyzia sorki, ale napisanie jej, że nie na to forum trafiła chyba mnie przerosło. Do tej pory nie robiłyśmy selekcji w zależności od tego czy ktoś ma problemy czy nie.

Skaba uwazam że chyba do końca nie zrozumiałaś o co dzisiaj była ta impreza .
Lux nie przerwała staran dlatego że miesiąc jej nie pasował tylko dlatego że straciła ciąże i musiała sobie wszystko przemyśleć to była zupełnie inna sytuacja i wcale nie zrobiło się nie miło , każda wypowiedziała się co ją boli i temat był zakończony . Nikt nikomu nie powiedział nic złego .
Forum jest dla każdego , tak jak już pisałam wczesniej każda z nas wnosi tutaj inne doświadczenia ale wybacz troszkę jej nie wyszło w doborze słów ;(
I nie dziwię się reakcji dziewczyn bo ja sama się troszkę zirytowałam i wiem również że są tutaj dziewczyny co nie maja żadnych problemów ale są i takie ktore niestety mają i dla nich należy się wyjątkowy szacunek bo to co one przechodzą to nie mieści się nam w głowie .

Ostatnia edycja:
reklama
Pyzia sorki, ale napisanie jej, że nie na to forum trafiła chyba mnie przerosło. Do tej pory nie robiłyśmy selekcji w zależności od tego czy ktoś ma problemy czy nie.
Sama napisała cos w ty stylu że chyba źle trafiła.Nie robie selekcji ale jak czytam że u jednej trzy straty,u drugiej strach bo plamienia,u trzeciej znowu nic,ja 20 lat starań,itd... to szlag mnie trafia że pani odpuści bo urodziłaby w złym miesiącu...No ja chyba też odpuszczę bo każdy miesiąc jest zły,w każdym mam jakieś wydatki i imprezy rodzinne a poza tym mam 10 m2 pokój i to w nim miałabym wychowywać dziecko...No straszne rzeczy...Sorry ale teraz mnie poniosło :p

Do góry