reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Skaba uwazam że chyba do końca nie zrozumiałaś o co dzisiaj była ta impreza .
Lux nie przerwała staran dlatego że miesiąc jej nie pasował tylko dlatego że straciła ciąże i musiała sobie wszystko przemyśleć to był zupełnie inna sytuacja i wcale nie zrobiło się nie miło , każda wypowiedziała się co ją boli i temat był załączony .
Sorki Ovli znam Lux ponad rok i wiem dlaczego przerwała starania i to nie było dlatego że straciła ciążę. Po stracie starała się jeszcze rok. To sprawa Lux i jak będzie miała ochotę to napisze.

reklama
Skaba ja nie bedę poruszać prywatnych spraw lux !! Tylko tak jak pisałam nic takiego dzisiaj sie nie stało . Dziewczyny wyraził tutaj swoje emicje związane z tą sytuacja

Dziewczyna w trzech kolejnych postach wyjaśniała, że źle się wyraziła. Ale niestety trafiła już do szufladki.

Mnie się zrobiło niemiło i to bardzo. I dziewczyny nie ma już na forum.

Sama napisała cos w ty stylu że chyba źle trafiła.Nie robie selekcji ale jak czytam że u jednej trzy straty,u drugiej strach bo plamienia,u trzeciej znowu nic,ja 20 lat starań,itd... to szlag mnie trafia że pani odpuści bo urodziłaby w złym miesiącu...No ja chyba też odpuszczę bo każdy miesiąc jest zły,w każdym mam jakieś wydatki i imprezy rodzinne a poza tym mam 10 m2 pokój i to w nim miałabym wychowywać dziecko...No straszne rzeczy...Sorry ale teraz mnie poniosło :p

Rzeczywiście cię poniosło.

Rzeczywiście cię poniosło.
No poniosło mnie,bo sorry ale bronisz jej jakbyś była adwokatem ;) Nie chce tu być to poszła gdzie indziej,to tylko internet.Ja tez wiele razy płakałam z powodu głupiego komentarza ale nie obrażałam się na innych jak dzieciak i nie uciekałam,z innego forum bo tu jestem nowa oczywiście. Krytykę trzeba przyjąć z podniesionym czołem i iść dalej,słabi ludzie nie mają szans w dzisiejszym świecie...A w takiej walce jaką toczymy my "staraczki" to trzeba być silnym podwójnie ;)

No poniosło mnie,bo sorry ale bronisz jej jakbyś była adwokatem ;) Nie chce tu być to poszła gdzie indziej,to tylko internet.Ja tez wiele razy płakałam z powodu głupiego komentarza ale nie obrażałam się na innych jak dzieciak i nie uciekałam,z innego forum bo tu jestem nowa oczywiście. Krytykę trzeba przyjąć z podniesionym czołem i iść dalej,słabi ludzie nie mają szans w dzisiejszym świecie...A w takiej walce jaką toczymy my "staraczki" to trzeba być silnym podwójnie ;)

Bo uraziło mnie to, co napisałyście. Więc wyraziłam swoje zdanie.
Jednak wolałam wątek, gdzie ten słaby też mógł dostać dobre słowo. Dosyć trzeba się nawalczyć w życiu codziennym. Tutaj fajnie jest wpaść po wsparcie i dobre słowo.

reklama
Do góry