reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
W listopadzie od razu wiedziałam,że się udało.Wszystko było inaczej niż zwykle,od momentu podania Pregnylu poprzez tą najprzyjemniejszą część ;) ,a skończywszy na zawrotach głowy juz kilka dni po...Cukier podskoczył mi juz niecały tydzień po próbie,a to podobno najpewniejsza oznaka że ciąża była..Niestety jak są polipy to organizm co jakiś czas próbuje się ich pozbyć powodując skurcze i podczas skurczy doszło do naturalnego poronienia...Ale wiem,że jednak mogę więc załamanie nie trwało długo ;)

W listopadzie od razu wiedziałam,że się udało.Wszystko było inaczej niż zwykle,od momentu podania Pregnylu poprzez tą najprzyjemniejszą część ;) ,a skończywszy na zawrotach głowy juz kilka dni po...Cukier podskoczył mi juz niecały tydzień po próbie,a to podobno najpewniejsza oznaka że ciąża była..Niestety jak są polipy to organizm co jakiś czas próbuje się ich pozbyć powodując skurcze i podczas skurczy doszło do naturalnego poronienia...Ale wiem,że jednak mogę więc załamanie nie trwało długo ;)
wlasnie-mozesz zajsc i tego masz sie trzymac :biggrin2:

@bertha już cię lubię.. :p 16.12 piekny dzien..no ale widze ze nie tylko ja wiem ze czas okolo swiateczny , wydatki, imprezki, rodzina to naprawde tragedia... - @pyzia-75 trzymam moooocnooo kciuki! Cudownie że jeszcze masz nadzieje i mysle ze ci sie uda :) Ja teraz nie wiem czy podejsc do tego kolejnego cyklu na luzaku i sie poprostu bzykac co 2 dni caly miesiac..ahhaha...czy jednak jakies testy owu - nigdy nic w kierunku staran nie robilam i sie na tym kompletnie nie znam - ile wy sie juz staracie ?

Kciuki zawsze się przydadzą. Muszę zaopatrzyć się wcześniej w testy ciążowe. :)
wiesz ja dzis dziewczynom na innym watku napisalam, ze boje sie powrotu do staran, ze czuje, ze bede znow dlugo walczyc i wiem, ze bede czuc to samo gdy bede juz po owu, wiec ja Cie rozumiem, jednak uwazam, ze nalezy zyc nadzieja, bo ona duzo daje i wiem, ze kazdu cykl, ktory jest przegranym zbliza nas do teg wlasciwego-wygranego i tego mamy sie trzymac :biggrin2:

reklama
@bertha już cię lubię.. :p 16.12 piekny dzien..no ale widze ze nie tylko ja wiem ze czas okolo swiateczny , wydatki, imprezki, rodzina to naprawde tragedia... - @pyzia-75 trzymam moooocnooo kciuki! Cudownie że jeszcze masz nadzieje i mysle ze ci sie uda :) Ja teraz nie wiem czy podejsc do tego kolejnego cyklu na luzaku i sie poprostu bzykac co 2 dni caly miesiac..ahhaha...czy jednak jakies testy owu - nigdy nic w kierunku staran nie robilam i sie na tym kompletnie nie znam - ile wy sie juz staracie ?
ja o pierwsza ciaze walczylam pol roku, ale ja stracilam a potem rok i nic, w maju zrobilam przerwe i za kilka dni wracam do staran

Do góry