oddam Ci chetnie moje kilogramyKtóre to takie patyczaki ? Bo się dopisać muszę ...167 cm wzrostu, 45,5 kg. Oj jak bym chciała przytyć ...ale nie idzie.-Geny po mamie. A ona dopiero przytyła po menopauzie :/
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oddam Ci chetnie moje kilogramyKtóre to takie patyczaki ? Bo się dopisać muszę ...167 cm wzrostu, 45,5 kg. Oj jak bym chciała przytyć ...ale nie idzie.-Geny po mamie. A ona dopiero przytyła po menopauzie :/
oddam Ci chetnie moje kilogramy
Ty masz od dluzszego czasu takie nieregularne cykle? leczysz sie jakos? pyatm, bo nie mam czasu dzis nadrabiac
i CLO bierzesz czy cos innego?Teraz w miarę miałam regularne, tak mniej więcej 33 dni +/- 2 dni. A lecze się już prawie 3 lata. Pcos, wysoka prolaktyna, cykle bezowulacyjne itp.
oj duzo mam do oddania wiec sie ugotujeszBioręw ciemno ... im więcej tym mi będzie cieplej bo marznę w domu ) kości mnie nie grzeją ...
i CLO bierzesz czy cos innego?
Ale w co rybko?Mój w to nie chce uwierzyć.
Hej Laski.
Śniegu napadało, idziemy zaraz na sanki z Krzysiem. W południe najcieplej to się wyjezdzi troszkę
O a mam pytanie. Czy któraś zna jakieś sposoby aby zmniejszyć widoczność rozstępów? Czytałam o tym bioOil ale jest dość drogi i nie wiem czy warto kupić.
Oj chciałabym też to wiedzieć
Ale w co rybko?
a jak masz owu to ją czujesz, widzisz plodny sluz? czy kompletnie nic?Teraz biorę Metformax, miałam dwa cykle monitorowane, to w listopadzie owu była na pewno, a w grudniu też pęcherzyk rósł, ale nie miałam możliwości pojechać na ostatnie usg w monitoringu i w sumie nie wiem czy była owu czy nie...