reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziękuję za odp. W ciąży raczej na 100% nie jestem ... miałam bardzo obfite krwawienie przez 2 dni, ale takie MEGA duże. Tampon maxi, starczał mi na 30 min :/ Popróbuję bo śluz jest. Ciekawa jestem co będzie później jak teraz jest owu, może druga owu? ale by było ....to chyba nierealne ....pewnie okres będzie duuuuużo wczesniej ehh Zupełnie nie mam pojęcia jak liczyć ten cykl.
mysle, ze cykl bedzie bardzo krótki. druga owulka raczej nie jest mozliwa. choc w obecnym cyklu sama sie zastanawialam nad tym :) bo wg temperatury i testow owulacyjnych, owulke powinnam miec 28.12, a wg monitoringu 30.12.. i myslalam, ze moze dwie ;) ale poczytalam i raczej nie da rady ;)

reklama
NeSSi dzięki za wsparcie :)

hime ale jak tu się nie poddać jak 3 lata starań i nic? A od zmysłów odchodzić? Staram się nie, ale chyba tak się nie da i każda, która chce, to rozumie to.

HappyMum @ powinnam mieć 4 stycznia, ale nie wiem czy w tym cyklu była owu, więc nawet i ciężko wyliczyć kiedy powinna @ być. Ale już wiem, że w ciąży nie jestem, bo dziś 38 dc.
a bete robilas? albo temperature mierzysz?

Teraz biorę Metformax, miałam dwa cykle monitorowane, to w listopadzie owu była na pewno, a w grudniu też pęcherzyk rósł, ale nie miałam możliwości pojechać na ostatnie usg w monitoringu i w sumie nie wiem czy była owu czy nie...
a ktorego mialas ostatni monitoring i jaki byl duzy ten pecherzyk? zaraz policzymy kiedy potencjalnie powinien byl pęknąć :)

Jak liczycie dpo ? Wliczacie dzien owulacji ? Czy dopiero rozpoczynacie liczenie dzien po owulacji ?
Jak to jest bo roznie pisze
tez o to niedawno pytalam i dziewczyny mi odpowiedzialy, ze nie liczy sie dnia owulacji. czyli kolejny po owulacji to 1dpo. jesli owulke mialam 30.12, to dzisiaj mam 9dpo. ty mialas tez 30.12 owulke? czy 31.12?

NOSCAR

NOSCAR
Komu go nie poleciłam - każdy zadowolony :)

nie chce uwierzyć w to, że skoro wczoraj była jedna kreseczka, to za tydzień mogą być dwie... Już wie, że się teraz nie udało i nie przetłumaczysz..
a ten noscar, to dziala tylko na te swieze rozstepy, czy na te stare biale tez?.. bo chyba na te stare nic juz nie pomoze, bo to fizycznie uszkodzona tkanka, blizna...

Bertha - to ja zle liczylam.Wiesz co powiem ci ze sama nie wiem test owu wyszedl pozytywny 30.12 i 31.12 wydaje mi sie ze 31.12 wlasnie bo kuly jajniki.Czyli ja mam dzis 8dpo

reklama
Do góry