reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Chudzinka z ciebie 40 kg :-o dobrze ze przytylas :-)
Ja przed ciąża ważyłam więcej niż teraz. Ostatnio przed zajściem w drugą ciążę pod koniec lata schudłam tak sama z siebie i w dniu ważenia u lekarza miałam 55 kg przy 170 cm, ale ja siebie taka lubię. Nie. Hce ani mniej ani więcej.

Tylko z wagi chudzinka, wszystko idzie w brzuch i wygląda jakbym była w ciąży. Tak już od dawna, nie przejmuje się tym ale nie mogę ubrać nic obcisłego bo zaraz pytania czy ja czasami w ciąży nie jestem, a przy staraniach takie pytanie boli. Kurde chce więcej ważyć ale nie żeby wszystko szło w talię...

reklama
Tylko z wagi chudzinka, wszystko idzie w brzuch i wygląda jakbym była w ciąży. Tak już od dawna, nie przejmuje się tym ale nie mogę ubrać nic obcisłego bo zaraz pytania czy ja czasami w ciąży nie jestem, a przy staraniach takie pytanie boli. Kurde chce więcej ważyć ale nie żeby wszystko szło w talię...
no ja tez jak chuda bylam to jak mi brzuch wysadzilo to ja pikole, na porodowke ze mna :szok:

Tak wyglądałam jeszcze we wrześniu 2015. ;) Robiłam sobie zdjęcia co tydzień bo akurat miałam ten bardzo długi cykl i miałam nadzieję, że może się udało. Teraz może mam trochę wiekszy ten brzuch, ale nie przyglądałam się ostatnio.
ewhsgs.JPG

Załączniki

• ewhsgs.JPG
    ewhsgs.JPG
    22,7 KB · Wyświetleń: 169
reklama
Witam wszystkie :)

Dziś rano zrobiłam sikańca i niestety jedna... Ja już chyba odpuszczam, co ma być to będzie :(
Jeszcze teściowa mnie wkur...za od samego rana, masakra jakaś :(

Miłego dnia :*
Czesc Avis! nie trac nadziei! ktory dpo dzisiaj? ja tez robilam dzisiaj testa i negatyw. ale u mnie 9dpo, wiec jeszcze pare dni przede mna testowania.

Do góry