i co w koncu wyszlo?Super sprawa z tym kurierem.. Po tym jak mu wysłałam SMS czy dzisiaj będzie z moją paczką a wyłączony telefon. Przypadek? Nie sądzę...
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i co w koncu wyszlo?Super sprawa z tym kurierem.. Po tym jak mu wysłałam SMS czy dzisiaj będzie z moją paczką a wyłączony telefon. Przypadek? Nie sądzę...
witaj na forum i powodzeniaHime to Ty masz jeszcze gorzej niż ja... Współczuje a leczysz się na cos? A na fb chętnie dołączę
HappyMum to ja też tak często miałam, ale na razie jeszcze nie robię testu bo tak naprawdę nie wiem na kiedy @.
Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka
witaj na forum, powodzenia zycze!!!Witaj happymum jak mówią lekarze to przyczyna była moja dwurozna macicy z przegrodą ! W październiku i w listopadzie miałam histeroskopie i wsuwali mi tą przegrodę , oprócz tego leczę się na tarczyce i mam PCO ale lekarz mówił ze moje wyniki są dobra i kazał starać się choćby zaraz że mam nie tracić czasu , ale ja się troszkę obawiam po tych moich przejściach . Ale oczywiscie cieszę się
Dzwoniłam do siedziby TBA i okazuje się, że kurier ma wyłączone oba telefony i siedziba w Gdańsku nie odbiera telefonu. Babka powiedziała, że wysyła tam interwencję i ma nadzieję, że dzisiaj do 20 kurier raczy przyjechać. Mam czekać i w razie czego dzwonić. Ehhi co w koncu wyszlo?
ja pikole, zabilabym!!!!!!Dzwoniłam do siedziby TBA i okazuje się, że kurier ma wyłączone oba telefony i siedziba w Gdańsku nie odbiera telefonu. Babka powiedziała, że wysyła tam interwencję i ma nadzieję, że dzisiaj do 20 kurier raczy przyjechać. Mam czekać i w razie czego dzwonić. Ehh