reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witaj happymum ;) jak mówią lekarze to przyczyna była moja dwurozna macicy z przegrodą ! W październiku i w listopadzie miałam histeroskopie i wsuwali mi tą przegrodę , oprócz tego leczę się na tarczyce i mam PCO ale lekarz mówił ze moje wyniki są dobra i kazał starać się choćby zaraz że mam nie tracić czasu , ale ja się troszkę obawiam po tych moich przejściach . Ale oczywiscie cieszę się ;)

Karolina93 po co chcesz codziennie testowac ? Nie lepiej poczekac do terminu @ ?
Ja mam jeszcze jeden test bo kupilam dzis 2 i teraz jesli nie dostane @ to nie zrobie wczesniej niz dzien po terminie czyli za 3 dni

Hime to Ty masz jeszcze gorzej niż ja... Współczuje a leczysz się na cos? A na fb chętnie dołączę

HappyMum to ja też tak często miałam, ale na razie jeszcze nie robię testu bo tak naprawdę nie wiem na kiedy @.

Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka
Póki co na nic się nie leczę. Po wypłacie rejestruje się do ginekologa i endokrynologa zobaczymy co oni powiedzą.

Hej dziewczyny ;) jestem tutaj nowa racZej na tym wątku a na forum stara ;)
Zaczynam starania po 3 nie udanych ciążach zakończonych poronieniem ;( wlasnie w ten wtorek dostałam zielone światełko do starań . Jestem szczęśliwa i pełna obaw boje się tej samej sytuacji . Pozdrawiam was
Hej! Bardzo mi przykro z powodu strat. Mam nadzieję, że szybko uda Ci się zajść w zdrową ciążę. :)

Trochę. Takie ukłucie zazdrości.
Miałam to samo... Żona mojego Patryka brata rok temu powiedziała ze jest w ciazy... Kurde w życiu nie byłam o nic zazdrosna, jeśli już to taka pozytywna zazdrość, wiecie o czym mowię? No i pierwszy raz w życiu doświadczyłam tej złej, toksycznej... Jeny... Teraz ma córeczka i kocham ja nad życie, po prostu bąbel tak slodziasny ze o matko :-)

Karolina93 po co chcesz codziennie testowac ? Nie lepiej poczekac do terminu @ ?
Ja mam jeszcze jeden test bo kupilam dzis 2 i teraz jesli nie dostane @ to nie zrobie wczesniej niz dzien po terminie czyli za 3 dni
Bo mogę słoneczko:-) nie jestem osoba cierpliwa :-) chociaż zdaje sobie sprawę ze może byc za szybko :-)

Ile nas już jest na Facebooku!!! :-) Z jednej strony fajnie, ze sie tak wspieramy i kobiety szukają porad i wsparcia a z drugiej strony, kurczę takie fajne babeczki i tyle ich nie może mieć maleństwa...

reklama
Zawsze tak jest. Rozumiem Cie. Moja bratowa jest w ciazy i powiedziala nam w grudniu wiec oczywiscie ciesze sie ale tez przykro mi bylo ze to nie ja. Ale jak widac na mnie tez przyszedl czas ;) wiec trzymam mocno &&&& za was
moja bratowa tez w ciazy, na kwietnia rodzi, bala sie mi powiedziec, ale nieslusznie, bo ja mlodej juz doczekac sie nie moge, jak na swoje czekam :biggrin2:

Do góry