reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Cześć dziewczyny - jeśli można to i ja się przyłączę. Od stycznia bierzemy się za robotę. Zobaczymy jak szybko pójdzie, ale jestem pełna nadziei że w 2016r, się uda. U mnie sytuacja wygląda tak - PCO zdiagnozowane od 10 lat, swoich cykli nie znam - najdłużej bez @ wytrzymałam 163 dni a później do gin po tabletki. Teraz jak powiedziałam, że chcemy się starać to przepisała mi Luteinę od 14 d.c., ale ja nie wiem kiedy i czy w ogóle mam owulację... Także kupiłam testy owulacyjne, zmieniam gin i wstrzymuję się z luteiną do czasu dwóch kresek na teście owulacyjnym. Niedługo wizyta u innego lekarza - zobaczymy co on wycuduje :)

reklama
Cześć dziewczyny - jeśli można to i ja się przyłączę. Od stycznia bierzemy się za robotę. Zobaczymy jak szybko pójdzie, ale jestem pełna nadziei że w 2016r, się uda. U mnie sytuacja wygląda tak - PCO zdiagnozowane od 10 lat, swoich cykli nie znam - najdłużej bez @ wytrzymałam 163 dni a później do gin po tabletki. Teraz jak powiedziałam, że chcemy się starać to przepisała mi Luteinę od 14 d.c., ale ja nie wiem kiedy i czy w ogóle mam owulację... Także kupiłam testy owulacyjne, zmieniam gin i wstrzymuję się z luteiną do czasu dwóch kresek na teście owulacyjnym. Niedługo wizyta u innego lekarza - zobaczymy co on wycuduje :)
Witaj! Widzę, że ktoś niestety pobija mój rekord długości cyklu. Ja też nie mam pojęcia kiedy mam owulacje i czy w ogóle ją mam. Na szczęście nie mam pco. Trzymam kciuki aby szybko się udało! :)

Za tydzień jedziemy do teściów, zobaczymy co wyniknie z rozmowy. :) Mam nadzieje, ze pójdą nam na rękę.
Dowiedziałam się, że we wtorek wypłata, więc we wtorek rejestracja do urzędu pracy i dzwonie do ginekologa. A najlepsze jest to, że dowiedziałam się o wypłacie od innego kierownika, z innego sklepu, nie od mojego... Masakra.
o fuck to niezlego masz kierownika, super, ze juz niedlugo gin :biggrin2:

hej witaj, widze, ze cykle masz zwirowane ehh, oby to sie wyregulowalo :biggrin2:

hime - co do rekordu to nie ma czym się chwalić i dzięki. Cześć bertha - dzięki.

Niestety całego forum nie prześledziłam bo chyba musiałabym urlop wziąć ;p - jak u Was? Długo już w trakcie starań?

hime - co do rekordu to nie ma czym się chwalić i dzięki. Cześć bertha - dzięki.

Niestety całego forum nie prześledziłam bo chyba musiałabym urlop wziąć ;p - jak u Was? Długo już w trakcie starań?
No mój rekord to niestety 83 dni i nie jest dokładnie znana przyczyna. Staramy się od około czerwca 2014 i mamy za sobą jedna ciszę biochemiczną i pozamaciczną.

Hej nóweczki :) witam
Powodzenia i samych przyjemności ze starań ;) trzymam kciuki za jak najszybsze pozytywne teściory &&&&&
Ovli22 mogę Cię kojarzyć z ciąży po poronieniu? Czy coś mi się pomieszało? Ale znajoma nazwa :)

reklama
Do góry