reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Super sprawa z tym kurierem.. Po tym jak mu wysłałam SMS czy dzisiaj będzie z moją paczką a wyłączony telefon. Przypadek? Nie sądzę...

reklama
Cieszę się bardzo :)

To może powiem coś o sobie. Mam na imię Agata i mam 23 lata, od prawie trzech lat staramy się z mężem o bobasa, ale niestety nie wychodzi... Wysoka prolaktyna, nieregularne cykle, pcos, cykle bezowulacyjne, wyniki męża też bez rewelacji...

Pomału zaczynam się załamywać ;(

Dziś 37 dc, @ nie ma, testów chyba szkoda robić i tak sobie czekam na rozwój wydarzeń...

Cieszę się bardzo :)

To może powiem coś o sobie. Mam na imię Agata i mam 23 lata, od prawie trzech lat staramy się z mężem o bobasa, ale niestety nie wychodzi... Wysoka prolaktyna, nieregularne cykle, pcos, cykle bezowulacyjne, wyniki męża też bez rewelacji...

Pomału zaczynam się załamywać ;(

Dziś 37 dc, @ nie ma, testów chyba szkoda robić i tak sobie czekam na rozwój wydarzeń...
Ciężka sprawa. Ja niestety jeszcze nie wiem dokładnie co mi jest, cykle też praktycznie bezowulacyjne, i mega nieregularne, najdłuższy cykl trwał 83 dni. A ja mam 19 więc nie jesteś najmłodsza. My staramy się o dziecko już mniej więcej czerwca 2014, w sierpniu 2014 ciąża biochemiczna a w lutym 2015 zakończona ciąża pozamaciczna w 11tc..

Witaj avis !
Ktos pytal ja robilam dzis test. Negatyw ani cienia z cieniaa:p termin @ 8-10 styczen. U mnie widok 1 krechy mimo ze boli ma swoj plus. Napiecie i stres spada, zludzenia odpuszczaja i zaraz dostaje @

Witaj avis !
Ktos pytal ja robilam dzis test. Negatyw ani cienia z cieniaa[emoji14] termin @ 8-10 styczen. U mnie widok 1 krechy mimo ze boli ma swoj plus. Napiecie i stres spada, zludzenia odpuszczaja i zaraz dostaje @
Mam to samo jak zobaczę jedną kreskę. ;) Czekam już wtedy tylko na okres, ale jak dalej okresu nie ma co najmniej przez 2 tyg to lecę na betę albo ginekologa bo robi się bardziej nerwowo. ;)

Avis jeśli masz ochotę dołączyć do grupy na fb to pisz do mnie albo do Luxuorius. Grupa jest tajna więc nawet nasi znajomi nie widzą, że istnieje, tak by nie było głupich pytań. :)

Hime to Ty masz jeszcze gorzej niż ja... Współczuje a leczysz się na cos? A na fb chętnie dołączę

HappyMum to ja też tak często miałam, ale na razie jeszcze nie robię testu bo tak naprawdę nie wiem na kiedy @.

Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny ;) jestem tutaj nowa racZej na tym wątku a na forum stara ;)
Zaczynam starania po 3 nie udanych ciążach zakończonych poronieniem ;( wlasnie w ten wtorek dostałam zielone światełko do starań . Jestem szczęśliwa i pełna obaw boje się tej samej sytuacji . Pozdrawiam was

reklama
Do góry