L
Lad
Gość
Super sprawa z tym kurierem.. Po tym jak mu wysłałam SMS czy dzisiaj będzie z moją paczką a wyłączony telefon. Przypadek? Nie sądzę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej! Pewnie, że możesz.Witam
Mogę do Was dołączyć?
Pozdrawiam
Ciężka sprawa. Ja niestety jeszcze nie wiem dokładnie co mi jest, cykle też praktycznie bezowulacyjne, i mega nieregularne, najdłuższy cykl trwał 83 dni. A ja mam 19 więc nie jesteś najmłodsza. My staramy się o dziecko już mniej więcej czerwca 2014, w sierpniu 2014 ciąża biochemiczna a w lutym 2015 zakończona ciąża pozamaciczna w 11tc..Cieszę się bardzo
To może powiem coś o sobie. Mam na imię Agata i mam 23 lata, od prawie trzech lat staramy się z mężem o bobasa, ale niestety nie wychodzi... Wysoka prolaktyna, nieregularne cykle, pcos, cykle bezowulacyjne, wyniki męża też bez rewelacji...
Pomału zaczynam się załamywać ;(
Dziś 37 dc, @ nie ma, testów chyba szkoda robić i tak sobie czekam na rozwój wydarzeń...
Mam to samo jak zobaczę jedną kreskę. Czekam już wtedy tylko na okres, ale jak dalej okresu nie ma co najmniej przez 2 tyg to lecę na betę albo ginekologa bo robi się bardziej nerwowo.Witaj avis !
Ktos pytal ja robilam dzis test. Negatyw ani cienia z cieniaa[emoji14] termin @ 8-10 styczen. U mnie widok 1 krechy mimo ze boli ma swoj plus. Napiecie i stres spada, zludzenia odpuszczaja i zaraz dostaje @
ZapraszamyWitam
Mogę do Was dołączyć?
Pozdrawiam