anik.
Mama Krzysia :)
Życie lubi dokopać
Zaglądam na fb a tam ciotka mojego M zamieściła wpis, że czekają na wnusia......
Zaglądam na fb a tam ciotka mojego M zamieściła wpis, że czekają na wnusia......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewuszki! Co tam u was wole nie zagladac na wczesniejsze kilkanascie stron bo widze ze szkoda czytania klotni
Kto testowal dzisiaj? Szybko pisac?
Lux jak z mieszkaniem ?
Ja dzisiaj umowilam sie do gina. Chcialam na nfz ale termin byl dopiero na koniec lutego. Wiec ide prywatnie 25.01. Myslalam ze przynajmniej czesc badan zrobie na nfz.
Wiec jutro ide zrobic podstawowe badania zeby juz isc z wynikami do gina
Nie powiem Ci czy rteciowy może być bo nie wiem ale masz tutaj info o mierzeniu tempreratury.Zwykły rteciowy się nadaje, nie?
I jak, przed owu skacze w górę temp?
zabolalo?Życie lubi dokopać
OdpoczywajHej dziewczynki... ja się tylko przywitam i spadam się położyć bo usne na stojąco później nadrobię straty na BB
udalo sie mamy mieszkanie,m dwa duze pokoje, kuchnia lazienka 50 metrowCzesc dziewuszki! Co tam u was wole nie zagladac na wczesniejsze kilkanascie stron bo widze ze szkoda czytania klotni
Kto testowal dzisiaj? Szybko pisac?
Lux jak z mieszkaniem ?
Ja dzisiaj umowilam sie do gina. Chcialam na nfz ale termin byl dopiero na koniec lutego. Wiec ide prywatnie 25.01. Myslalam ze przynajmniej czesc badan zrobie na nfz.
Wiec jutro ide zrobic podstawowe badania zeby juz isc z wynikami do gina
zabolalo?
Super! Ale fajnie!udalo sie mamy mieszkanie,m dwa duze pokoje, kuchnia lazienka 50 metrow