L
Lad
Gość
Bo latem jak na dwór je wywieszałam to zawsze mięciutkie i pachnące.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no latem to moje tez sa megaBo latem jak na dwór je wywieszałam to zawsze mięciutkie i pachnące.
trzymam kciuki by bylo za wczesnie i bys za 4 dni ujrzala dwie kreseczki!!Witam dziewczynki nie wytrzymałam... testowałam dzisiaj, 4 dni przed spodziewaną @ i zobaczyłam raczej tylko to czego się spodziewałam...jedna krecha. Być może za wcześnie, być może nie mój czas...
Aans93 - nie zaulwazylas do 5 czy 10 min bo nie wiem jaki test jakiego cieniasa , cień cienia ?
U mnie to jest zawsze objaw @ z tym ze nie wiem jak by to było w ciąży [emoji14] W tym cyklu bolą bardziej niż zwykle, żyły też są i zauważyłam ciemne otoczki wokół brodawek. Tylko nie wiem czy mam tak zawsze czy tylko teraz ;D dziwnie to wygląda [emoji14]Kochane zastanawia mnie tylko jedna rzecz...szperałam już w necie w poszukiwaniu odpowiedzi... mianowicie piersi...jak nigdy nie bolą przed @ i są...żylaste... i ciekawa jestem czy to objaw @ czy... Być może wy też tak macie i mnie oświecicie
mi wyszly zyly jak bylam w ciazy, choc na @ tez lubia mi wyjsc, pozostaje Ci czekac, to tylko 4 dniKochane zastanawia mnie tylko jedna rzecz...szperałam już w necie w poszukiwaniu odpowiedzi... mianowicie piersi...jak nigdy nie bolą przed @ i są...żylaste... i ciekawa jestem czy to objaw @ czy... Być może wy też tak macie i mnie oświecicie
kocham te obserwacje ciala przy staraniach bez, nagle zauwazamy rzeczy dziwneU mnie to jest zawsze objaw @ z tym ze nie wiem jak by to było w ciąży [emoji14] W tym cyklu bolą bardziej niż zwykle, żyły też są i zauważyłam ciemne otoczki wokół brodawek. Tylko nie wiem czy mam tak zawsze czy tylko teraz ;D dziwnie to wygląda [emoji14]
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Dokładnie haha ale przynajmniej poznajemy lepiej swoje ciało i organizmkocham te obserwacje ciala przy staraniach bez, nagle zauwazamy rzeczy dziwne