mamaNadii2
Fanka BB :)
Mi wyszly zyly w ciazy ale dopiero jakos kilka dni po @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co miesiąc to mamy więcej objawów:-)i dużej się staramy to objawy są bardziej widoczne przed okresem
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Bo ja mam masakrę czuje ze mój brzuch powiększył się o kilka rozmiarów:-)a do tego problem z WC ale z ta grubsza sprawa:-) okres za6dni a narazię nie mam żadnych objawów ani pryszczy
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Mam pewien problem. Chodzi o ręczniki, po praniu są strasznie sztywne, szorstkie i nieprzyjemne w dotyku. Piorę je w 40° , wirowanie, do prania używam kapsułek ariela z lenorem no i że teraz zimno to susze je na suszarce w domu. Wyczytałam, że trzeba je wytrzepać po praniu, to nic nie daje. ;/
kocham te obserwacje ciala przy staraniach bez, nagle zauwazamy rzeczy dziwne
o ototototoDokładnie haha ale przynajmniej poznajemy lepiej swoje ciało i organizm
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Ej a na ile czasu dajecie reczniki do prania? Bo ja mam z kolei ten problem ze mam dużą wilgoc w łazience i co wypiore ręczniki to zaraz czuję jak by były używane kilka dni :/ po prostu śmierdzą :/ i niezależnie czy je wieszam do wyschnięcia na strychu czy na suszarkę w domu... nie wiem czy muszę kupić nowe czy te sa do odratowania[emoji14]To ja znowu jak juz mam miesiączkę to biegunka mnie dopada...
Zawsze piore w 90 st. Do prania mam kapsułki i normalnie płyn do płukania (wlewam zakrętkę plynu) i nie są złe. Przyjemne wychodzą z pralki... a daje na 90 st bo w łazience zawsze wilgoć na ręcznika wilgoć...jak je wygotuje to jestem pewna, że są czyste
No nie?
no a ja pewnie zaraz polegneFajny film na Polsacie się zaczął
ja mam reczniki do ciala okolo 4-5 dni, potem daje do prania a odnosnie tematu to moze ta swilgoc tak na nie wplywaEj a na ile czasu dajecie reczniki do prania? Bo ja mam z kolei ten problem ze mam dużą wilgoc w łazience i co wypiore ręczniki to zaraz czuję jak by były używane kilka dni :/ po prostu śmierdzą :/ i niezależnie czy je wieszam do wyschnięcia na strychu czy na suszarkę w domu... nie wiem czy muszę kupić nowe czy te sa do odratowania[emoji14]
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka