reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Mam pewien problem. Chodzi o ręczniki, po praniu są strasznie sztywne, szorstkie i nieprzyjemne w dotyku. Piorę je w 40° , wirowanie, do prania używam kapsułek ariela z lenorem no i że teraz zimno to susze je na suszarce w domu. Wyczytałam, że trzeba je wytrzepać po praniu, to nic nie daje. ;/

Hej dziewczyny :) dzisiaj z rana testowalam - negatyw :( jestem świadoma, ze 11dpo to może być za wcześnie więc póki co jest ok :) zrobiłam też bete już dzisiaj, bo jestem chora i nie wiem czy mogę się leczyć lekami czy nie. Wynik będzie dopiero w czwartek po 17 :)
Od czterech dni mam identycznie taka sama temperaturę, 36,88 ;o nie wiem czemu tak jest.. miała tak któraś z Was? I dzisiaj pobolewa mnie podbrzusze, ale nie tak jak zawsze, bo nie jest to ciągły ból (taki mam zawsze pierwszego dnia okresu, jak już zaczynają mnie bolec jajniki to' wiem że za chwilę dostanę okres). To takie uklucia trwające kilka sekund, dość mocne.. A no i po powrocie z pracy spojrzałam na test a tam druga kreska :D hehe :D szkoda, że test jest już nieważny :D pozdrawiam :)

Ps: dopisuje się do listy, @ powinna przyjść w piątek 8.01 :)
jeszcze masz czas, poczekaj blizej terminu @, moze akurat sie udalo, nadzieja umiera ostatnia

Mam pewien problem. Chodzi o ręczniki, po praniu są strasznie sztywne, szorstkie i nieprzyjemne w dotyku. Piorę je w 40° , wirowanie, do prania używam kapsułek ariela z lenorem no i że teraz zimno to susze je na suszarce w domu. Wyczytałam, że trzeba je wytrzepać po praniu, to nic nie daje. ;/
ja piore na 90 stopni, bo po moim chlopie inaczej ich nie dopiore, uzywam poszkow vizir, ariel lub persil a do plukania lenora i nie mam sztywnych, moze masz mega twarda wode

Ja też takie zawsze mam, ale po wyprasowaniu są mięciutkie ;)

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

ja piore na 90 stopni, bo po moim chlopie inaczej ich nie dopiore, uzywam poszkow vizir, ariel lub persil a do plukania lenora i nie mam sztywnych, moze masz mega twarda wode
No z tą twardością może coś by, bo jak wodę gotuje w czajniku na kuchence to kilka razy w tygodniu muszę odkamieniać. Może właśnie też będę prała w większej temperaturze i te prasowanie coś da. No i chyba znowu calgon trzeba będzie kupić.

reklama
No z tą twardością może coś by, bo jak wodę gotuje w czajniku na kuchence to kilka razy w tygodniu muszę odkamieniać. Może właśnie też będę prała w większej temperaturze i te prasowanie coś da. No i chyba znowu calgon trzeba będzie kupić.
no u nas mamy ten problem, ze ta woda poprostu smierdzi i ma slabe cisnienie i pralka ciezko ciagnie wode, zobacze jak bedzie jak pojdziemy na nowe mieszkanie

Do góry