a ja na @ mam zawsze biegunke, masakraBo ja mam masakrę czuje ze mój brzuch powiększył się o kilka rozmiarów:-)a do tego problem z WC ale z ta grubsza sprawa:-) okres za6dni a narazię nie mam żadnych objawów ani pryszczy
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
reklama
L
Lad
Gość
Mam pewien problem. Chodzi o ręczniki, po praniu są strasznie sztywne, szorstkie i nieprzyjemne w dotyku. Piorę je w 40° , wirowanie, do prania używam kapsułek ariela z lenorem no i że teraz zimno to susze je na suszarce w domu. Wyczytałam, że trzeba je wytrzepać po praniu, to nic nie daje. ;/
jeszcze masz czas, poczekaj blizej terminu @, moze akurat sie udalo, nadzieja umiera ostatniaHej dziewczyny dzisiaj z rana testowalam - negatyw jestem świadoma, ze 11dpo to może być za wcześnie więc póki co jest ok zrobiłam też bete już dzisiaj, bo jestem chora i nie wiem czy mogę się leczyć lekami czy nie. Wynik będzie dopiero w czwartek po 17
Od czterech dni mam identycznie taka sama temperaturę, 36,88 ;o nie wiem czemu tak jest.. miała tak któraś z Was? I dzisiaj pobolewa mnie podbrzusze, ale nie tak jak zawsze, bo nie jest to ciągły ból (taki mam zawsze pierwszego dnia okresu, jak już zaczynają mnie bolec jajniki to' wiem że za chwilę dostanę okres). To takie uklucia trwające kilka sekund, dość mocne.. A no i po powrocie z pracy spojrzałam na test a tam druga kreska hehe szkoda, że test jest już nieważny pozdrawiam
Ps: dopisuje się do listy, @ powinna przyjść w piątek 8.01
Tak, wiem test robiłam tylko ze względu na zakończenie brania duphastonu czekam na wynik bety, on będzie niezaprzeczalnyjeszcze masz czas, poczekaj blizej terminu @, moze akurat sie udalo, nadzieja umiera ostatnia
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
ja piore na 90 stopni, bo po moim chlopie inaczej ich nie dopiore, uzywam poszkow vizir, ariel lub persil a do plukania lenora i nie mam sztywnych, moze masz mega twarda wodeMam pewien problem. Chodzi o ręczniki, po praniu są strasznie sztywne, szorstkie i nieprzyjemne w dotyku. Piorę je w 40° , wirowanie, do prania używam kapsułek ariela z lenorem no i że teraz zimno to susze je na suszarce w domu. Wyczytałam, że trzeba je wytrzepać po praniu, to nic nie daje. ;/
Ja też takie zawsze mam, ale po wyprasowaniu są mięciutkieMam pewien problem. Chodzi o ręczniki, po praniu są strasznie sztywne, szorstkie i nieprzyjemne w dotyku. Piorę je w 40° , wirowanie, do prania używam kapsułek ariela z lenorem no i że teraz zimno to susze je na suszarce w domu. Wyczytałam, że trzeba je wytrzepać po praniu, to nic nie daje. ;/
ja nie prasuje, bo nie mam kiedy, choc cieplo zelazka zwoje roni i sa bardziej miekkieJa też takie zawsze mam, ale po wyprasowaniu są mięciutkie
mamaNadii2
Fanka BB :)
Aans93 - nie zaulwazylas do 5 czy 10 min bo nie wiem jaki test jakiego cieniasa , cień cienia ?
L
Lad
Gość
No z tą twardością może coś by, bo jak wodę gotuje w czajniku na kuchence to kilka razy w tygodniu muszę odkamieniać. Może właśnie też będę prała w większej temperaturze i te prasowanie coś da. No i chyba znowu calgon trzeba będzie kupić.ja piore na 90 stopni, bo po moim chlopie inaczej ich nie dopiore, uzywam poszkow vizir, ariel lub persil a do plukania lenora i nie mam sztywnych, moze masz mega twarda wode
reklama
no u nas mamy ten problem, ze ta woda poprostu smierdzi i ma slabe cisnienie i pralka ciezko ciagnie wode, zobacze jak bedzie jak pojdziemy na nowe mieszkanieNo z tą twardością może coś by, bo jak wodę gotuje w czajniku na kuchence to kilka razy w tygodniu muszę odkamieniać. Może właśnie też będę prała w większej temperaturze i te prasowanie coś da. No i chyba znowu calgon trzeba będzie kupić.