reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja z moim też się grzejemy, pod kołdrą i przez parę minut nie możemy wychodzić z pokoju. :D Moi rodzice kolęde przyjmują a że my ateiści to nie towarzyszymy w tym spotkaniu. ;)
Ja tez ze swoim w łóżku zjedliśmy kolacje i chwile na ułożenie się jedzenia:-) mąż pójdzie myc gary po kolacji a ja dalej w łóżku. A wy też tak macie ze przed okresem czujecie się grube? :-) takie spuchniete i wogole źle

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ja tez ze swoim w łóżku zjedliśmy kolacje i chwile na ułożenie się jedzenia:-) mąż pójdzie myc gary po kolacji a ja dalej w łóżku. A wy też tak macie ze przed okresem czujecie się grube? :-) takie spuchniete i wogole źle

Ja takiego wrażenia nie mam. ;) Tylko mnie krzyż boli. ;)

Miałam tak. Bo woda w organizmie się zatrzymuje :)

tak mi sie bardzo zatrzymuje woda i wiecej waze wtedy

Bo ja mam masakrę czuje ze mój brzuch powiększył się o kilka rozmiarów:-)a do tego problem z WC ale z ta grubsza sprawa:-) okres za6dni a narazię nie mam żadnych objawów ani pryszczy

reklama
Hej dziewczyny :) dzisiaj z rana testowalam - negatyw :( jestem świadoma, ze 11dpo to może być za wcześnie więc póki co jest ok :) zrobiłam też bete już dzisiaj, bo jestem chora i nie wiem czy mogę się leczyć lekami czy nie. Wynik będzie dopiero w czwartek po 17 :)
Od czterech dni mam identycznie taka sama temperaturę, 36,88 ;o nie wiem czemu tak jest.. miała tak któraś z Was? I dzisiaj pobolewa mnie podbrzusze, ale nie tak jak zawsze, bo nie jest to ciągły ból (taki mam zawsze pierwszego dnia okresu, jak już zaczynają mnie bolec jajniki to' wiem że za chwilę dostanę okres). To takie uklucia trwające kilka sekund, dość mocne.. A no i po powrocie z pracy spojrzałam na test a tam druga kreska :D hehe :D szkoda, że test jest już nieważny :D pozdrawiam :)

Ps: dopisuje się do listy, @ powinna przyjść w piątek 8.01 :)

Do góry