anik.
Mama Krzysia :)
Ja z moim też się grzejemy, pod kołdrą i przez parę minut nie możemy wychodzić z pokoju. Moi rodzice kolęde przyjmują a że my ateiści to nie towarzyszymy w tym spotkaniu.
Hahaha no to grzejcie się tam grzejcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z moim też się grzejemy, pod kołdrą i przez parę minut nie możemy wychodzić z pokoju. Moi rodzice kolęde przyjmują a że my ateiści to nie towarzyszymy w tym spotkaniu.
Juz poszedł, wypytywał się czy my to już tak na poważnie, czy mamy jakieś poważne plany jeśli chodzi o związek. Liczy pewnie na zarobek, że ślub weźmiemy kościelny u niego.Hahaha no to grzejcie się tam grzejcie
Ja tez ze swoim w łóżku zjedliśmy kolacje i chwile na ułożenie się jedzenia:-) mąż pójdzie myc gary po kolacji a ja dalej w łóżku. A wy też tak macie ze przed okresem czujecie się grube? :-) takie spuchniete i wogole źleJa z moim też się grzejemy, pod kołdrą i przez parę minut nie możemy wychodzić z pokoju. Moi rodzice kolęde przyjmują a że my ateiści to nie towarzyszymy w tym spotkaniu.
Ja takiego wrażenia nie mam. Tylko mnie krzyż boli.Ja tez ze swoim w łóżku zjedliśmy kolacje i chwile na ułożenie się jedzenia:-) mąż pójdzie myc gary po kolacji a ja dalej w łóżku. A wy też tak macie ze przed okresem czujecie się grube? :-) takie spuchniete i wogole źle
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ja tez ze swoim w łóżku zjedliśmy kolacje i chwile na ułożenie się jedzenia:-) mąż pójdzie myc gary po kolacji a ja dalej w łóżku. A wy też tak macie ze przed okresem czujecie się grube? :-) takie spuchniete i wogole źle
tak mi sie bardzo zatrzymuje woda i wiecej waze wtedyJa tez ze swoim w łóżku zjedliśmy kolacje i chwile na ułożenie się jedzenia:-) mąż pójdzie myc gary po kolacji a ja dalej w łóżku. A wy też tak macie ze przed okresem czujecie się grube? :-) takie spuchniete i wogole źle