reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Też o tym czytałam. Osobiście nawet jakbym się nie starała o dziecko to bym anty nie brała.
Okropne, rano budzisz sie z Mdłościami, wiecznie Ci niedobrze, ból głowy, po jakimś czasie plamienia, ciagle wizyty u ginekologa by Ci zmieniał na inne w celu dobrania odpowiednich i dupa, w końcu powiedziałam pierdziele nie warto

reklama
Nie przedłużyłam umowy bo nie wyrabiałam w pracy nerwowo. A to i tak była praca tak żeby tylko coś robić, bo w domu ciągle siedziałam. Ale to był zły wybór. Teraz szukam czegoś lepszego. Bo teraz byłam na sprzątaniu, za marne 6zł i ciągle miałam nocki a jedna taka miała ciągle fory i dodawane godziny od kierownika, a jak podejrzewałam że mam ospę to kazał mi się grubo ubrać i przyjść do pracy. To mój powiedział, że mam to olać i lepiej żebym w domu spokojnie siedziała.
Racje miał! A masz jakaś upatrzoną ?

Nie przedłużyłam umowy bo nie wyrabiałam w pracy nerwowo. A to i tak była praca tak żeby tylko coś robić, bo w domu ciągle siedziałam. Ale to był zły wybór. Teraz szukam czegoś lepszego. Bo teraz byłam na sprzątaniu, za marne 6zł i ciągle miałam nocki a jedna taka miała ciągle fory i dodawane godziny od kierownika, a jak podejrzewałam że mam ospę to kazał mi się grubo ubrać i przyjść do pracy. To mój powiedział, że mam to olać i lepiej żebym w domu spokojnie siedziała.
dobrze zrobilas, ja tez mialam poryta prace i zmienilam ja na inna i mam teraz super

reklama
Do góry