G
Gość
Gość
Ruda nie lam sie!!! Co ja mam powiedziec? Starania od marcac2014, 2 poronienia. Endometrioza, hashimoto, komorki nk. Ruda bo po dupie dostaniesz!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem nie znam sie tak bardzo na tym qJa nie wiem jak to jest z tym plodnym sluzem. Jak jest malo rozciagliwy to plemniki dadza rafe sie przedrzec?
Ja tez teraz biorę duphaston. Jego zawsze bierze sie 10 dni. Raz juz brałam i chyba okres przyszedł w normalnym terminie a nie zaraz po odstawieniu, bo poziom progesteronu spada stopniowo.Właśnie nie wiem jak... czy brać do pierwszego dnia okresu w razie czego czy coś.. bo na bete nie będę miała jak pójść bo środa wolne, więc najwyżej dopiero w czwartek :/
No widzisz, różnie gadają :/ mi mówił żeby zaraz po dupku robić bo jak się okaże że jest pozytyw to trzeba się skonsultować czy brać dalej czy nie, bo może znowu spaść poziom i może się ciąża nie utrzymać :/Ja tez teraz biorę duphaston. Jego zawsze bierze sie 10 dni. Raz juz brałam i chyba okres przyszedł w normalnym terminie a nie zaraz po odstawieniu, bo poziom progesteronu spada stopniowo.
A jesli będzie ciąża to ciałko żółte go dalej wytwarza.
Mi kazał testować jednak dopiero po dniu spodziewanej miesiączki czyli 14.01, czego oczywiście nie doczekam bo nie wytrzymam i tez zrobię zaraz po duphastonie
Tak samo co oznacza szyjka nisko średnia i wysoka... Nie mam pojęcia
Ruda nie lam sie!!! Co ja mam powiedziec? Starania od marcac2014, 2 poronienia. Endometrioza, hashimoto, komorki nk. Ruda bo po dupie dostaniesz!!!
Wow, juz 8tc! Trzymam kciuki za badanie!!!To bedzie 8 tc. Jezu mam takiego stresa przed wtorkiem bo w ogole ciazowo sie nie czuje
Jeszcze synkowi ropieja oczy .. oszalec idzie serio
Lenka ja tez mam czasami gorsze dni ze czuje sie bezradna i dola zalapuje. Ale z reguly szybko mijaJesteś moją inspiracją i wzorem do naśladowania, będę Cię nazywać Strawbelka Waleczna.
Ja w 27tc bym była.. Ech..Ja gdyby nie tamto lyzeczkowanie byla bym juz w jakims 23 tygodniu i pewnie mialabym juz fajny brzusio
A ostatnio gin mi pokazywał pęknięty pęcherzyk i mówi ze widzi tam trochę krwi w środku i mówił że ta krew najprawdopodobniej pochodzi z zerwanych zrostów miedzy macica a gdzieś w brzuchu. Także byc moze ze nie tylko z endometriozy te torbiele czekoladowe..?Szkoda mi Cie. Ja tez mam endometrioze, ale ja mialam tylko torbiel na jajniku. Byc moze ze gdzies jeszcze cos mam, ale nie wiem o tym. Tez podejrzewam o to immunologie.