L
Lad
Gość
Oby to przeziębienie szybko minęło! :*To bedzie 8 tc. Jezu mam takiego stresa przed wtorkiem bo w ogole ciazowo sie nie czuje
Jeszcze synkowi ropieja oczy .. oszalec idzie serio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby to przeziębienie szybko minęło! :*To bedzie 8 tc. Jezu mam takiego stresa przed wtorkiem bo w ogole ciazowo sie nie czuje
Jeszcze synkowi ropieja oczy .. oszalec idzie serio
Klikasz w post ktory chcesz cytowac, potem pasek na gorze zmienia kolor na rozowy i tam masz kopertke, klikasz i eyseietla sie strona z cytowanym postem. Piszesz jakby ciag dajszy i zatwierdzasz po prawej stronie taka strzalka u gory na paskuNie umiem cytowac na tel. Jak to sie robi ?
Nie mozna wyciac? Bo rozumiem ze tam sie torbiel zrobila ktora co miesiac sie powieksza.Karolina mi nie jest do smiechu.. Jakby ktos mi kiedys powiedzial ze jest taka choroba to bym nie uwierzyla. Ramie boli mnie co miesiac okropnie ani na nim lezec ani spac. 2 doby na prochach przeciwbolowych. Bolace ramie to tez zwiastun miesiaczki. Zaczyna bolec kilka godzin przed krwawieniem miesiaczkowym. Takze okres mnie nie zaskoczy
Odstaw dupka jak test bedzie ujemny, najwyzej miesiaczka Ci sie przesunie. Dupka sie odstawia jak jest pewnosc ze ciazy nie ma, bo jaki sens go brac jak odstawi sie go przed testem...no wlasnie tak to wyglada przy dupku, a inaczej tego nie idzie zrobic?
Ja bym na bete z krwi poszla najwczesniej 12 dni po owu. Zagniezdzanie z reguly trwa od 7-10 dni, wiec jak bedzie ciaza to powinno juz cos pokazac.Właśnie nie wiem jak... czy brać do pierwszego dnia okresu w razie czego czy coś.. bo na bete nie będę miała jak pójść bo środa wolne, więc najwyżej dopiero w czwartek :/
Ja korzystam z apki na telefonie. Jak ktos cos pisze to mam sygnal jak na smsaToo taptalk jest wygodniejszy :-)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ja nie wiem jak to jest z tym plodnym sluzem. Jak jest malo rozciagliwy to plemniki dadza rafe sie przedrzec?Gosiu, wazne, ze czujesz owu, sluz nie musi byc ega plodny, wazne, by nie zabijal plemnikow
Ankaka zdrowiej nam tu szybciutko