reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziewczyny ale Wy piszecie bardzo szybko:-)nie można nadążyć z czytaniem.ale to dobrze bo nabierzaco wszystko wiemy:-)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
A ostatnio gin mi pokazywał pęknięty pęcherzyk i mówi ze widzi tam trochę krwi w środku i mówił że ta krew najprawdopodobniej pochodzi z zerwanych zrostów miedzy macica a gdzieś w brzuchu. Także byc moze ze nie tylko z endometriozy te torbiele czekoladowe..?
Pokazał mi nawet gdzie mam zrosty na usg. Ponoć wszystkie mamy takie zrosty które czasem sie zrywają. Dlatego on przepisuje od razu swoim pacjentkom czopki Biostrepta na ich rozpuszczanie.
Te zrosty tez bolą przy uderzaniu w nie - czyli np seksie. Tez mi to urządzeniem usg prezentował gin, ze obok lekko naciskając nic nie poczuje a w miejscu zrostu boli.
Rzeczywiście jak regularnie stosuje biostrepta to odczucia z seksu sa lepsze.
No wlasnie ja jestem dziwna bo mnie przy sexie nic nie boli, lekarz tez byl zdziwiony. Ja to nawet nie wiem co tam dokladnie, wiem ze endometrioze, ale juz sie nie dopytywalam o szczegoly w jakim stopniu, bo nie chcialam sie dolowac.

Norkan - ja nie mialam sluzu plodnego w tym cyklu teoretycznie powinien sie rozciagac dosc sporo ale moze tez go nie byc blisko a bedzie gleboko i tez w ciaze sie zajdzie.
Ja tez wg własnej obserwacji prawie tego śluzu nie miałam a na monitoringu u gina powiedziaL mi ze jest śluz.. Wiec go głęboko tam zebrał i przy mnie sprawdzał ze sie mocno rozciąga..

Ostatnia edycja:
No widzisz, różnie gadają :/ mi mówił żeby zaraz po dupku robić bo jak się okaże że jest pozytyw to trzeba się skonsultować czy brać dalej czy nie, bo może znowu spaść poziom i może się ciąża nie utrzymać :/

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Hmm.. Ja i tak zrobię zaraz po dupku także od razu do mojego gina zadzwonię!

reklama
Do góry