reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Cześć dziewczynki :)
Witam Was cieplutko w ten mroźny dzień - u mnie -10 :)
Stale Was czytam, ale tyle produkujecie, że wszystko mi się miesza ;)

Karolka .. glowa do góry, poczekamy cierpliwie na termin Twojej @. I wtedy zatestujemy :) oczywiście z pozytywnym wynikiem :*

Któraś to pisała, że niewiele Nam już zostało żeby zostać mamą w 2016 .. rzeczywiście. Czas leci nieubłaganie. Właśnie zdałam sobie z tego sprawę ..

Dzisiaj mój przedostatni dzień laby-po 3 tygodniach L4 czas wracać do pracy. Wczoraj żołądek bolał mnie z nerwów na myśl o tym. Strasznie nie cierpię swojej roboty .. :( Ale pracować trzeba. Boję się trochę, bo w kwietniu mają być zwolnienia z związku z przebudową sklepu .. mimo, iż nienawidzę swojej pracy, ciężko będzie znaleźć drugą. No i co za tym idzie .. Jak mnie zwolnią starania będzie trzeba odłożyć, a tego najbardziej się obawiam.
Obiecałam sobie, że nie będę myśleć o ciąży .. Ale cholerka nie da się ! Zaczęłam dni płodne. Pewnie lada dzień owulacja. Chcąc nie chcąc widzę śluz plodny .. No i jak tu nie myśleć?
Po wypłacie kupię ten olej z wiesiolka i testy owu. Zobaczę chociaż czy ból, który odczuwam w środku cyklu rzeczywiście pokrywa się z potencjalną owu. Mam nadzieję, ze nie oszaleje ;)

Dziewczyny nawet nie wiecie, jak się cieszę, że tu trafiłam. Że jesteście, ze wspieracie :*

reklama
Lenkaka spacer proponowalam na poprawę humoru :-)

Skaba a masz jakieś zdiagnozowane problemy czy jak to wygląda?

Speare glowa do góry. Jak dni płodne to do łóżka :p

Karolka .. glowa do góry, poczekamy cierpliwie na termin Twojej @. I wtedy zatestujemy :) oczywiście z pozytywnym wynikiem :*

Któraś to pisała, że niewiele Nam już zostało żeby zostać mamą w 2016 .. rzeczywiście. Czas leci nieubłaganie. Właśnie zdałam sobie z tego sprawę ..

Dzisiaj mój przedostatni dzień laby-po 3 tygodniach L4 czas wracać do pracy. Wczoraj żołądek bolał mnie z nerwów na myśl o tym. Strasznie nie cierpię swojej roboty .. :( Ale pracować trzeba. Boję się trochę, bo w kwietniu mają być zwolnienia z związku z przebudową sklepu .. mimo, iż nienawidzę swojej pracy, ciężko będzie znaleźć drugą. No i co za tym idzie .. Jak mnie zwolnią starania będzie trzeba odłożyć, a tego najbardziej się obawiam.
Obiecałam sobie, że nie będę myśleć o ciąży .. Ale cholerka nie da się ! Zaczęłam dni płodne. Pewnie lada dzień owulacja. Chcąc nie chcąc widzę śluz plodny .. No i jak tu nie myśleć?
Po wypłacie kupię ten olej z wiesiolka i testy owu. Zobaczę chociaż czy ból, który odczuwam w środku cyklu rzeczywiście pokrywa się z potencjalną owu. Mam nadzieję, ze nie oszaleje ;)

Dziewczyny nawet nie wiecie, jak się cieszę, że tu trafiłam. Że jesteście, ze wspieracie :*
Kurczę oby nie zwolnili, pieniądz zawsze potrzebny! A bedziesz sie starała o maleństwo w tym cyklu czy jeszcze nie?

jako kto pracujesz? ja tez pracuje w sklepie :biggrin2:

Ann witaj i tu :*

Wena zrób betę :)

Skaba ja tak miałam z pierwsza ciąża odpuściłam w ogole :) nie robiłam pierwszy raz testu ale tydzień po terminie beta potwierdziła :)

Karolina tak czasem czuć przy ciazy :)

Speare nie myśl negatywnie głowa do gory :)
Do kwietnia zaciążysz :)

Ja dzis z domu nosa nie ruszam wszyscy chorzy :/

reklama
Do góry