reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Skaba szkoda :-(

Lenkaka może mroźny spacer ;-)

Wenaa witaj. Zrób będę jak najszybciej :-)

Lux niezły mrozik co? ;-)

Skaba ile się starasz już? :-* ale jaka radość wtedy z tych wyczekanych kresek :-)

Lux my w trasie, ale jak jedliśmy to nawet pół minuty na dworze i ręce zmarzniete. Jak zimno.

Lenkaka po to jesteśmy tu razem żeby się wspierac. Kto nas najlepiej zrozumie jak nie druga kobieta w podobnej sytuacji :-)

O nie nie nie, spacer odpada mam jakieś 15 kilometrów w jedną stronę i bez śniadania nie dam rady. Na szczęście mąż już organizuje naprawę powozu i w przyszłym tygodniu powinno się udać zrobić badania.

nie pisalam Wam, ze znalazlam swietna panie ginekolog w miescie gdzie pracuje, kobietka jest rzeczowa, i chce sie do niej wybrac jakos luty-marzec zeby mnie przebadala i zobaczyla co tam sie swieci :biggrin2:

Witam mroznie. Zaraz wyjscie na lyzwy ale musialam zajrzec.
Karolina teraz to czekaj do terminu @ i wyedy rob.
Ja robilam dzisiaj kolejny test i znowy negatywny dzisiaj 9dpo.
Juz nie mam ani jednego testu w domu i nie kupuje. Bede czekac do terminu @. Jak sie spozni to pojde na bete.
Wena trzymam kciuki. Idz na bete.

reklama
Do góry