Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lenaka posłuchaj rad Strawbelki i umów się do lekarza. Pewne badania są podstawowe i można je robić na własną rękę, ale myślę że najlepiej żeby cię dobry lekarz obejrzał i odpowiednio pokierował. Poza tym jeśli znajdziesz lekarza, któremu zaufasz to od razu poczujesz się lepiej, bo przejdziesz do działania, będziesz miała nadzieję i znajdziesz siłę do walki. Dopóki tego nie ma pozostaje bezsilność, smutek i poczucie, że nie masz wpływu na to co się dzieje. A tak nie jest! Trzeba tylko dobrego lekarza!
Ty sie juz nie odzywaj, bo masz za dobrze babolu , wygrzej sie i mykaj po te okularki heheheh, ja jeszcze dwie godzinki i koniec pracyWstyd się przyznać, ale ja jeszcze w piżamce pod kocykiem. Ale zaraz muszę się ruszyć. Z Syniem muszę jechać po okulary, a córcia chce na łyżwy, więc nie ma zmiłuj .
Dobrze mam, dobrze . Za wszystkie czasy się wyleżałam w te święta . Czasem choróbsko na dobre człowiekowi wychodzi .Ty sie juz nie odzywaj, bo masz za dobrze babolu , wygrzej sie i mykaj po te okularki heheheh, ja jeszcze dwie godzinki i koniec pracy
no tez mam tak ochote se zachorowac, ale poko co zem zdrowaDobrze mam, dobrze . Za wszystkie czasy się wyleżałam w te święta . Czasem choróbsko na dobre człowiekowi wychodzi .
no zmarzlam tak, ze ja pikole, nog nie czulam i palcow u rakSkaba szkoda :-(
Lenkaka może mroźny spacer ;-)
Wenaa witaj. Zrób będę jak najszybciej :-)
Lux niezły mrozik co? ;-)
Skaba ile się starasz już? :-* ale jaka radość wtedy z tych wyczekanych kresek :-)
Lux my w trasie, ale jak jedliśmy to nawet pół minuty na dworze i ręce zmarzniete. Jak zimno.
Lenkaka po to jesteśmy tu razem żeby się wspierac. Kto nas najlepiej zrozumie jak nie druga kobieta w podobnej sytuacji :-)