reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Wstyd się przyznać, ale ja jeszcze w piżamce pod kocykiem. Ale zaraz muszę się ruszyć. Z Syniem muszę jechać po okulary, a córcia chce na łyżwy, więc nie ma zmiłuj :).

Lenaka posłuchaj rad Strawbelki i umów się do lekarza. Pewne badania są podstawowe i można je robić na własną rękę, ale myślę że najlepiej żeby cię dobry lekarz obejrzał i odpowiednio pokierował. Poza tym jeśli znajdziesz lekarza, któremu zaufasz to od razu poczujesz się lepiej, bo przejdziesz do działania, będziesz miała nadzieję i znajdziesz siłę do walki. Dopóki tego nie ma pozostaje bezsilność, smutek i poczucie, że nie masz wpływu na to co się dzieje. A tak nie jest! Trzeba tylko dobrego lekarza!

Oj tak, mądra z niej kobieta. W ogóle wszystkie jesteście mądre dziewczynki i macie ogromne serducho. Wasze rady i dobre słowo jest dla mnie bardzo cenne. Plan jest taki, że w pierwszej kolejności robię przeciwciała antykardiolipinowe, tsh, ft3 i ft4, anty tpo i anty tg i wynikami dzielę się z Wami i lekarzem. Zrobiłabym badania dzisiaj ale jestem uziemiona :/ ale to już wiecie.

Wstyd się przyznać, ale ja jeszcze w piżamce pod kocykiem. Ale zaraz muszę się ruszyć. Z Syniem muszę jechać po okulary, a córcia chce na łyżwy, więc nie ma zmiłuj :).
Ty sie juz nie odzywaj, bo masz za dobrze babolu :-p, wygrzej sie i mykaj po te okularki heheheh, ja jeszcze dwie godzinki i koniec pracy

Ja czekam aż synek pójdzie na drzemke i też się kładę na chwilę. Tak mi się chce spać że masakra. Obiad zrobię jak wstanę

Skaba szkoda :-(

Lenkaka może mroźny spacer ;-)

Wenaa witaj. Zrób będę jak najszybciej :-)

Lux niezły mrozik co? ;-)

Skaba ile się starasz już? :-* ale jaka radość wtedy z tych wyczekanych kresek :-)

Lux my w trasie, ale jak jedliśmy to nawet pół minuty na dworze i ręce zmarzniete. Jak zimno.

Lenkaka po to jesteśmy tu razem żeby się wspierac. Kto nas najlepiej zrozumie jak nie druga kobieta w podobnej sytuacji :-)

Skaba szkoda :-(

Lenkaka może mroźny spacer ;-)

Wenaa witaj. Zrób będę jak najszybciej :-)

Lux niezły mrozik co? ;-)

Skaba ile się starasz już? :-* ale jaka radość wtedy z tych wyczekanych kresek :-)

Lux my w trasie, ale jak jedliśmy to nawet pół minuty na dworze i ręce zmarzniete. Jak zimno.

Lenkaka po to jesteśmy tu razem żeby się wspierac. Kto nas najlepiej zrozumie jak nie druga kobieta w podobnej sytuacji :-)
no zmarzlam tak, ze ja pikole, nog nie czulam i palcow u rak

reklama
Witam Was :) ja niedawno wstalam :) wczoraj do 00:30 gralam w scrable :) corcia o dziwo tez tak dlugo spala.
Karolina93. Szkoda ale poczekamy do twojego @ .
Wenna daj foto nasze oczy dziLaja cuda :)

Do góry