reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Bertha na zwiększenie śluzu polecam olej z wiesiołka bierze się go do owu. Naprawdę działa

Mania w okolice Nysy a dokładnie do skorochowa jeżdżę co roku ;-)

Ja nie wierzę w wybór płci. A co jak owu się przesunie?
To tak samo jak wam powiem ze na chłopca trzeba jeść pietki od chleba a na dziewczynkę bułki z sezamem. Bez sensu? Tak samo jak celowanie dwa dni przed, pięć dni, w dniu owu.

Ann to syn mujer ładuje wszystko do buźki ;-) no mój też mały odkurzacz a ma prawie 14

Uwaga chwale się mój synek chodzi ;-) cały dzień dzisiaj ;-)

Luxuorius nie dobra ty ;-) jak.mogłaś ukraść synka mamusi. Fuj ;-)
A u mnie szwagierka to temat rzeka ;-) tylko u mnie było spoko do momentu zajścia w ciążę a potem wpier.. .. Się

Haha mamusie my też kiedyś będziemy tesciowymi ;-)

Mamanadii miałam się nie wypowiadać ale się zdenerwowalam. Gdzie ty tu widzisz złość? Jestem tu od pierwszej strony i jeszcze tego nie zauważyłam?
Sory ale zachowujesz się jak dziecko ktoś napisał coś ze mu się nie podoba a ty co robisz? Zabierasz zabawki i zmieniasz piaskownice?

Nessi haha jeblam jaki palec ;-) prawdziwy palec grzebalec ;-)

Muminek Haha że masz ciasna ;-)

Claudiaaudia dziewczyny cie potrzebują ;-) ty moja znawczyni ;-)

Muminek Nessi Ci fajny art wstawila, poczytaj, przydatne :biggrin2::biggrin2: bo tak to ciezko wytlumaczyc, po prostu szyjka jak kobieta jest w ciazy to sie zamyka i jest mega wysoko, u niektorych jest tez rozpulchniona, zalezy od kobiety

Bertha na zwiększenie śluzu polecam olej z wiesiołka bierze się go do owu. Naprawdę działa

Mania w okolice Nysy a dokładnie do skorochowa jeżdżę co roku ;-)

Ja nie wierzę w wybór płci. A co jak owu się przesunie?
To tak samo jak wam powiem ze na chłopca trzeba jeść pietki od chleba a na dziewczynkę bułki z sezamem. Bez sensu? Tak samo jak celowanie dwa dni przed, pięć dni, w dniu owu.

Ann to syn mujer ładuje wszystko do buźki ;-) no mój też mały odkurzacz a ma prawie 14

Uwaga chwale się mój synek chodzi ;-) cały dzień dzisiaj ;-)

Luxuorius nie dobra ty ;-) jak.mogłaś ukraść synka mamusi. Fuj ;-)
A u mnie szwagierka to temat rzeka ;-) tylko u mnie było spoko do momentu zajścia w ciążę a potem wpier.. .. Się

Haha mamusie my też kiedyś będziemy tesciowymi ;-)

Mamanadii miałam się nie wypowiadać ale się zdenerwowalam. Gdzie ty tu widzisz złość? Jestem tu od pierwszej strony i jeszcze tego nie zauważyłam?
Sory ale zachowujesz się jak dziecko ktoś napisał coś ze mu się nie podoba a ty co robisz? Zabierasz zabawki i zmieniasz piaskownice?

Nessi haha jeblam jaki palec ;-) prawdziwy palec grzebalec ;-)

Muminek Haha że masz ciasna ;-)

Claudiaaudia dziewczyny cie potrzebują ;-) ty moja znawczyni ;-)
no niedobra jestem hahhaaaa, ale wiesz szwagiereczka moja mi ciazy nie wybaczy i bedzie jazda bez trzymanki jak bylo w pierwszej ciazy

Ale się rozpisalam ;-) kiedyś któraś wstawiła fajny link i były realne zdjęcia szyjki z opisami. Tylko nie pamiętam kto

Zapomniałam nicku coś na s;-) jak przygotowania to ślubu

Dalej mam zacme nick coś na L ;-) pracuje w biedronce jak noga?

Problem z szyjką jest taki, że w ciązy i na okres może być taka sama. Żeby było miarodajnie topomaga tutaj tempka :)
A palec ... rewelka ...normalnie z gumy :rofl2:

reklama
Do góry