reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Bertha na zwiększenie śluzu polecam olej z wiesiołka bierze się go do owu. Naprawdę działa

Mania w okolice Nysy a dokładnie do skorochowa jeżdżę co roku ;-)

Ja nie wierzę w wybór płci. A co jak owu się przesunie?
To tak samo jak wam powiem ze na chłopca trzeba jeść pietki od chleba a na dziewczynkę bułki z sezamem. Bez sensu? Tak samo jak celowanie dwa dni przed, pięć dni, w dniu owu.

Ann to syn mujer ładuje wszystko do buźki ;-) no mój też mały odkurzacz a ma prawie 14

Uwaga chwale się mój synek chodzi ;-) cały dzień dzisiaj ;-)

Luxuorius nie dobra ty ;-) jak.mogłaś ukraść synka mamusi. Fuj ;-)
A u mnie szwagierka to temat rzeka ;-) tylko u mnie było spoko do momentu zajścia w ciążę a potem wpier.. .. Się

Haha mamusie my też kiedyś będziemy tesciowymi ;-)

Mamanadii miałam się nie wypowiadać ale się zdenerwowalam. Gdzie ty tu widzisz złość? Jestem tu od pierwszej strony i jeszcze tego nie zauważyłam?
Sory ale zachowujesz się jak dziecko ktoś napisał coś ze mu się nie podoba a ty co robisz? Zabierasz zabawki i zmieniasz piaskownice?

Nessi haha jeblam jaki palec ;-) prawdziwy palec grzebalec ;-)

Muminek Haha że masz ciasna ;-)

Claudiaaudia dziewczyny cie potrzebują ;-) ty moja znawczyni ;-)

Muminek Nessi Ci fajny art wstawila, poczytaj, przydatne :biggrin2::biggrin2: bo tak to ciezko wytlumaczyc, po prostu szyjka jak kobieta jest w ciazy to sie zamyka i jest mega wysoko, u niektorych jest tez rozpulchniona, zalezy od kobiety

Bertha na zwiększenie śluzu polecam olej z wiesiołka bierze się go do owu. Naprawdę działa

Mania w okolice Nysy a dokładnie do skorochowa jeżdżę co roku ;-)

Ja nie wierzę w wybór płci. A co jak owu się przesunie?
To tak samo jak wam powiem ze na chłopca trzeba jeść pietki od chleba a na dziewczynkę bułki z sezamem. Bez sensu? Tak samo jak celowanie dwa dni przed, pięć dni, w dniu owu.

Ann to syn mujer ładuje wszystko do buźki ;-) no mój też mały odkurzacz a ma prawie 14

Uwaga chwale się mój synek chodzi ;-) cały dzień dzisiaj ;-)

Luxuorius nie dobra ty ;-) jak.mogłaś ukraść synka mamusi. Fuj ;-)
A u mnie szwagierka to temat rzeka ;-) tylko u mnie było spoko do momentu zajścia w ciążę a potem wpier.. .. Się

Haha mamusie my też kiedyś będziemy tesciowymi ;-)

Mamanadii miałam się nie wypowiadać ale się zdenerwowalam. Gdzie ty tu widzisz złość? Jestem tu od pierwszej strony i jeszcze tego nie zauważyłam?
Sory ale zachowujesz się jak dziecko ktoś napisał coś ze mu się nie podoba a ty co robisz? Zabierasz zabawki i zmieniasz piaskownice?

Nessi haha jeblam jaki palec ;-) prawdziwy palec grzebalec ;-)

Muminek Haha że masz ciasna ;-)

Claudiaaudia dziewczyny cie potrzebują ;-) ty moja znawczyni ;-)
no niedobra jestem hahhaaaa, ale wiesz szwagiereczka moja mi ciazy nie wybaczy i bedzie jazda bez trzymanki jak bylo w pierwszej ciazy

Ale się rozpisalam ;-) kiedyś któraś wstawiła fajny link i były realne zdjęcia szyjki z opisami. Tylko nie pamiętam kto

Zapomniałam nicku coś na s;-) jak przygotowania to ślubu

Dalej mam zacme nick coś na L ;-) pracuje w biedronce jak noga?

Problem z szyjką jest taki, że w ciązy i na okres może być taka sama. Żeby było miarodajnie topomaga tutaj tempka :)
A palec ... rewelka ...normalnie z gumy :rofl2:

reklama
Do góry