Zamiast dolewac wody wrzuc ze 2 cale ziemniaki. Wchlona sol :-)Ja wlasnie robię swój pierwszy krupnik w życiu
Na razie jest przesolony, wiec ciagle dolewam wody
reklama
bertha
Fanka BB :)
O kurczaczki ale to nie widziala czy ten jeden juz pekl? Mi od razu powiedziala ze pecherzyk zapadniety, plyn jest takze jesut ok.
A ty jakos stymulujesz owu? Czy samo z siebie?
Nie widział zapadnietego pęcherzyka żadnego. Ale płyn był.
Nie stymuluje, samo z siebie. Ale chciałabym zeby była podwójna, bo miałabym szanse na bliźniaki dwujajowe, najlepiej parka od razu i za jednym zamachem załatwiona pełna rodzinka
bertha
Nie widział zapadnietego pęcherzyka żadnego. Ale płyn był.
Nie stymuluje, samo z siebie. Ale chciałabym zeby była podwójna, bo miałabym szanse na bliźniaki dwujajowe, najlepiej parka od razu i za jednym zamachem załatwiona pełna rodzinka
Ale jesli za 2 dni na następnej wizycie ten 16mm urośnie, to poda mi pregnyl - to chyba na pęknięcie? W sumie nie czytałam ani nie pytałam co ten pregnyl dokładnie robi
bertha
Zamiast dolewac wody wrzuc ze 2 cale ziemniaki. Wchlona sol :-)
W sumie dodałam ziemniaczki do krupnioka dopiero teraz, takze chyba sie wyrówna ta słoność
Dzięki
bertha
a moze kup wiesiolek lub pij siemie lniane, tez pomaga na sluz
Aha. To moze w następnym cyklu, bo teraz to juz chyba za późno. A tego wiesiołka i siemienia mozna po owu tez pic?
wiesiolek to niby tylko do owu o pierwszego dnia cyklu najlepiej, bo potem moze skurcze wywołać takie jakby mikro poronienie (tak czytalam) a siemie to nie wiemAha. To moze w następnym cyklu, bo teraz to juz chyba za późno. A tego wiesiołka i siemienia mozna po owu tez pic?
CzarnaMadzia
Moderatorka
Dziewczyny chyba jakiś demon wczoraj we mnie wlazł
Łaziłam wkurzona od rana, komputer po prostu tak mnie wkurwi** że nie mogłam wytrzymać, musiałam wyjść z domu bo wszędzie go słyszałam, nawet w łazience, tak głośno chodził!! Dziś mój mąż wymienia wiatraczek przy płycie głównej bo nie mogę wytrzymać jak on chodzi, dostaje piany na ustach.... Co jest ze mną nie tak? A mój mąż powinien medal z kartofla za cierpliwość ode mnie dostać. Tak wkurzona jak wczoraj nigdy nie byłam, a on mnie tylko uspokajał i pocieszał
Co do wiesiołka i siemienia to nigdy nie stosowałam... W tym cyklu w ogóle nie zauważyłam płodnego śluzu, w poprzednich były... Dziwne to wszystko)
Łaziłam wkurzona od rana, komputer po prostu tak mnie wkurwi** że nie mogłam wytrzymać, musiałam wyjść z domu bo wszędzie go słyszałam, nawet w łazience, tak głośno chodził!! Dziś mój mąż wymienia wiatraczek przy płycie głównej bo nie mogę wytrzymać jak on chodzi, dostaje piany na ustach.... Co jest ze mną nie tak? A mój mąż powinien medal z kartofla za cierpliwość ode mnie dostać. Tak wkurzona jak wczoraj nigdy nie byłam, a on mnie tylko uspokajał i pocieszał
Co do wiesiołka i siemienia to nigdy nie stosowałam... W tym cyklu w ogóle nie zauważyłam płodnego śluzu, w poprzednich były... Dziwne to wszystko)
ja odkad przytylam to widze mniej plodnego sluzu, choc sa takie cykle, ze mnie zalewa, nie wiem od czego to zalezy, od czego masz nerwy?Dziewczyny chyba jakiś demon wczoraj we mnie wlazł
reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
Lux - ja w dwóch poprzednich cyklach miałam bóle owulacyjne i płodny śluz, a w tym ani bólów ani śluzu...ehh
Ja już wróciłam do wagi sprzed ciąży (173 cm, 67 kg) także chyba to nie jest z tym związane a nie wiem skąd te nerwy, jakaś taka dziwna jestem od kilku dni)
Ja już wróciłam do wagi sprzed ciąży (173 cm, 67 kg) także chyba to nie jest z tym związane a nie wiem skąd te nerwy, jakaś taka dziwna jestem od kilku dni)