reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
O kurczaczki ale to nie widziala czy ten jeden juz pekl? Mi od razu powiedziala ze pecherzyk zapadniety, plyn jest takze jesut ok.

A ty jakos stymulujesz owu? Czy samo z siebie?

Nie widział zapadnietego pęcherzyka żadnego. Ale płyn był.

Nie stymuluje, samo z siebie. Ale chciałabym zeby była podwójna, bo miałabym szanse na bliźniaki dwujajowe, najlepiej parka od razu i za jednym zamachem załatwiona pełna rodzinka ;)

Nie widział zapadnietego pęcherzyka żadnego. Ale płyn był.

Nie stymuluje, samo z siebie. Ale chciałabym zeby była podwójna, bo miałabym szanse na bliźniaki dwujajowe, najlepiej parka od razu i za jednym zamachem załatwiona pełna rodzinka ;)

Ale jesli za 2 dni na następnej wizycie ten 16mm urośnie, to poda mi pregnyl - to chyba na pęknięcie? W sumie nie czytałam ani nie pytałam co ten pregnyl dokładnie robi

Dziewczyny chyba jakiś demon wczoraj we mnie wlazł:D
Łaziłam wkurzona od rana, komputer po prostu tak mnie wkurwi** że nie mogłam wytrzymać, musiałam wyjść z domu bo wszędzie go słyszałam, nawet w łazience, tak głośno chodził!! Dziś mój mąż wymienia wiatraczek przy płycie głównej bo nie mogę wytrzymać jak on chodzi, dostaje piany na ustach.... Co jest ze mną nie tak? A mój mąż powinien medal z kartofla za cierpliwość ode mnie dostać. Tak wkurzona jak wczoraj nigdy nie byłam, a on mnie tylko uspokajał i pocieszał:)
Co do wiesiołka i siemienia to nigdy nie stosowałam... W tym cyklu w ogóle nie zauważyłam płodnego śluzu, w poprzednich były... Dziwne to wszystko:))

Dziewczyny chyba jakiś demon wczoraj we mnie wlazł:D
Łaziłam wkurzona od rana, komputer po prostu tak mnie wkurwi** że nie mogłam wytrzymać, musiałam wyjść z domu bo wszędzie go słyszałam, nawet w łazience, tak głośno chodził!! Dziś mój mąż wymienia wiatraczek przy płycie głównej bo nie mogę wytrzymać jak on chodzi, dostaje piany na ustach.... Co jest ze mną nie tak? A mój mąż powinien medal z kartofla za cierpliwość ode mnie dostać. Tak wkurzona jak wczoraj nigdy nie byłam, a on mnie tylko uspokajał i pocieszał:)
Co do wiesiołka i siemienia to nigdy nie stosowałam... W tym cyklu w ogóle nie zauważyłam płodnego śluzu, w poprzednich były... Dziwne to wszystko:))
ja odkad przytylam to widze mniej plodnego sluzu, choc sa takie cykle, ze mnie zalewa, nie wiem od czego to zalezy, od czego masz nerwy?

reklama
Lux - ja w dwóch poprzednich cyklach miałam bóle owulacyjne i płodny śluz, a w tym ani bólów ani śluzu...ehh:)
Ja już wróciłam do wagi sprzed ciąży (173 cm, 67 kg) także chyba to nie jest z tym związane:) a nie wiem skąd te nerwy, jakaś taka dziwna jestem od kilku dni:))

Do góry