Hej. Mam pytanie i mam nadzieje że w jaki s sposób mi pomożecie
otóż moje cykle są 29/30 dniowe. Trwają do 5 dni maksymalnie. Ostatni mój okres był 4 grudnia i miałam go tylko 2 dni. Zapewne było to spowodowane stresem. Długi czas miałam brązowy śluz. Nie byłam u ginekologa, ale myślę że to jakaś nadżerka itp.
18 grudnia przytulałam się bez zabezpieczenia i skończył we mnie dwa razy. Moje pytanie, czy w te dni mogłam mieć owulację? Był to 15 dc (jest duże prawdopodobieństwo) ale może przez te zaburzenia miałam przesunięty dzień owulki. Ktoś tak miał? Dodam, że gdybym zaszła to nie płakałabym
mam już 6-letnią córkę i chciałabym żeby miała rodzeństwo. Z ciekawości mierzyłam temperaturkę i w pochwie miałam 37,7, w buzi 37,4 (mam dwa termometry
) a przeważnie miałam 36,6 zawsze. Strasznie bolą mnie jajniki, ale tak mam zawsze przed @.co do śluzu to jest normalny. Trochę go jest ale to przez wina mojego faceta
Jeszcze co dziwnego piersi zawsze bolały mnie dopiero z dzień przed @ albo w tym dniu a teraz bolą mnie strasznie po bokach, aż rwą, a brodawki są tak wielkie że..... o zgrozo. Co o tym myślicie??? proszę o obiektywizm bo mi go brak....
P.S. Wczoraj rano robiłam test i jedna kreska. (ale to za wcześnie wiem...)
Muminek.