anik.
Mama Krzysia :)
A tego majonezu to dużo ? Ciekawa sałatka, chętnie przetestuję Winogrona z majonezem brzmi intrygująco )))
Nie dużo, nie tak żeby wszystko pływało tylko się lekko pokryło sałatka jest pyszna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tego majonezu to dużo ? Ciekawa sałatka, chętnie przetestuję Winogrona z majonezem brzmi intrygująco )))
Drogie koleżanki, powiem Wam jak to u mnie było, może którejś z Was to pomoże. Pierwszy test zrobiłam 25dc - ok 9 dpo. Wyszedł negatywny. Wczoraj 28dc nie miałam żadnego śluzu, było sucho dosłownie, temperatura 36,88, nic mnie nie bolało, żadnych skurczy czy kłuć przez cały cykl, owulacji też nie wyczułam, Dziś o 4:40 zrobiłam test i wyszedł pozytywny, załączam zdjęcie na którym widać że druga kreska jest blada ale dość wyraźna. Dziś rano temperatura 37,10. Brak szczególnych objawów, Jutro powtórka testu Mam nadzieje że komuś te informacje pomogą, wiem że sama podobnych szukałam.
Link do mojego wykresu temperatur w tym cyklu:
http://ovufriend.pl/graph/2ac7a667cb36be3aaaf939712597d3e4
http://ovufriend.pl/graph/2ac7a667cb36be3aaaf939712597d3e4
Marzycielko - przykro mi że coś takiego Cie spotkało, wiem co czujesz! Następnym razem będzie dobrze, zobaczysz! Nie poddawaj sie!
A Wy dziewczyny kiedy testujecie? Ktoś jeszcze ma szanse na świąteczny prezent?
Bertha - ja mierze codziennie o 8:00 równo. Dopochwowo, elektronicznym termometrem, zanim wstane z łóżka. Temperatura mierzona codziennie o tej smej godzinie w ten sam sposob i tych samych warunkach jest wiarygodna. Jesli uważasz ze cos zaklocilo temperaturę zaznacz na wykresie ,,ignoruj ta temperaturę"