reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Bertha - kto wie, może styczeń będzie Twój nie myslalas o mierzeniu tempki dopochwowo? Najdokladniejszy i najpewniejszy pomiar a za termometr dalam mniej niz 10zl

Chyba tak zrobie, tylko ze nie mam wlasnie termometru.
A jaki termometr masz? Elektroniczny jakiś czy taki klasyczny rtęciowy?

reklama
Marzycielka :( wiem co czujesz .. Bardzo mi przykro .

Dziewczynki dzis moj maz wraca z Pl z tesciowa ciotka i jej wnuczka wiev bede miala pelna chate :) wiec dzis beda przytulanki :) oby sie udalo:) po 4 dniach bez zony zolniezyki pewnie maja duzaa moc :)

Fimka życzę Ci błogosławieństwa Bożego na nowy rok :-)

Owca Ruda racja po co psuć święta :-) A Może po będzie szczęśliwy nowy rok.

Gosia to nie móc będzie z wami :-D :-)

reklama
Marzycielka, myślałyśmy o Tobie. Współczuję bardzo i życzę dużo siły.

Nessi, witaj i jak mogę poradzić, chociaż wiem, że łatwo pisać to trzeba wyluzować. A przynajmniej nie gadać w koło Mężowi, że teraz mam dni płodne, niepłodne, śluz itd. Myślę, że oni się tym za bardzo stresują i to ich też blokuje. No i nikt nie lubię seksu na zawołanie. Sexi bielizna, winko i do dzieła :zawstydzona/y: Wiem, że u wielu par dopiero jak odpuścili, wyluzowali to wychodziło. My co prawda staraliśmy się tylko 2 cykle, ale pamiętam, że przy pierwszym się strasznie nastawiłam, przytulanki prawie codziennie i nic nie wyszło. Drugi sobie odpuściłam, bo Mąż był na szkoleniach 300km stąd i przyjeżdżał tylko na weekendy i się udało :-p A jeszcze gdy dostałam plamień to byłam pewna, że to okres i wzięłam tabletkę, ale nic się już nie rozkręciło.

Fimka, dziękuję i Tobie też życzę wesołych, rodzinnych i przede wszystkim zdrowych Świąt, aby Synek szybko wrócił do zdrówka ;)

My od kilku dni robiliśmy pierniki, ubieraliśmy choinkę, dekorowaliśmy mieszkanie i w między czasie robiłam generalne porządki, ale jeszcze trochę mi zostało. Szczerzę, to więcej odpoczywałam niż sprzątałam, bo szybko się męczę. Ale najważniejsze, że w końcu komodę Adaśka ogarnęłam, za małe rzeczy w worku czekają na drugiego bobaska :p To nasza choinką i kilka pierniczków :) Ze względu na małego rozrabiakę stoi na stole ;) Jeszcze robiłam nadziewane pierniki z polewą czekoladową.

Załączniki

• IMG_9251.JPG
    IMG_9251.JPG
    49,1 KB · Wyświetleń: 43
Do góry