reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Zresztą nie napisałam że po Tobie widać Twój znak zodiaku... nie znam Ciebie na tyle żeby Cię oceniać. Napisałam że na pewno jesteś lew bo z 26 lipca:)

21 czerwca Fifi :)

Jedne źródła mówią, że rak, inne, że jeszcze bliźnięta.
Rak jest w jednym miejscu od 21.06, a w innym że od 22.06.

Ja jestem rak, mój mąż ryby.

Czarna - to dobre połaczenie? Rak i ryby? :D

A ciasto świetne - coś a'la brownie?
Z wiśniami - mmmmmmmmm!

Do mam: czy słonik cyrkowiec Fisher Price jest warty zakupu?

f-fisher-price-slonik-z-klockami-c0244.jpg

Załączniki

• f-fisher-price-slonik-z-klockami-c0244.jpg
    f-fisher-price-slonik-z-klockami-c0244.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 39
Wystarczy tylko pojsc do pracy a po powrocie czeka tyle do przeczytania na forum, ale wy rozgadane :-)
Ankaka. gratuluje jeszcze raz, czyli jednak wzrok mnie nie mylil dzis rano :-)

Czarna skoro mowa o zodiakach co powiesz o polaczeniu koziorozec (ja) i byk?

Oby te nasze wigilijne testy pokazaly to samo co dzis pokazal test ankaka. :-) trzymac kciuki, wyluzowac sie i szalec! Ja jeszcze nie lezalam z tylkiem w gorze po, ale moze warto ;-p

reklama
Czarna jestem zakręcona strasznie. Tak to jest jak zajmuje się dzieckiem i rzuca okiem no forum. Miałam tragiczna noc. Maly mieszał od 1 do 3.30, a od 4:do 7 się rzuca eh

Do góry