reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Laski macie racje. Co ma być to będzie. Głowa do góry cycki do przodu, nogi rozłożyć i do roboty. Po wypłacie idę do gina niech on sobie mnie zobaczy, porobie badania i będę wiedzieć na czym stoję.
To dopiero 4 cykl. Mam w rodzinie przypadek że starali się 8 lat żadnych szans im lekarze nie dawali a tu Bach ciąża a za dwa lata druga

Mi wlasnie pokazuje, ze owulacja byla 10 dnia. Bole mialam. Tylko zastanawiam sie, czy to nie za wczesnie. Pierwszy raz staram sie dokladnie prowadzic kalendarzyk. Ciekawe czy cos z tego bedzie.

reklama
Czy ktoras z Was korzysta z kalendarza ovufriend? Czy uwazacie ze podana przez nich ovulacja jest ok?

Ja prowadzę.
Ale teraz bez temp., bo dziecko nie przesypia mi nocy i staję do niego.
A jak mierzysz temp., nie śpiąc min. 6h ciagiem, to jest niemiarodajna, niestety.
Więc obserwuję inne rzeczy i zapisuję.
U mnie przy 1 ciąży, jak mierzyłam temp., wszystko się zgaszało na ovuf.

Agtar - witaj! :tak:

Ruda - uszy do góry! Wiem, że łatwo się mówi.
Ale po to tutaj jesteśmy, żeby się wspierać :tak:

Pati - dobrej "nocki"! Odpoczywaj! ;-)

----------------------------------------

U nas dzisiaj koszmarna noc.
Tomasz obudził się o 1:00 i do 4:30 świrował :szok:
Jestem zombie.

Do góry