Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, nigdy bym nie pomyślała, że to powiem ale... chyba sprzątanie jest dobre na chorobęczułam się tragicznie, ale wzięłam się za sprzątanie, żeby robić cokolwiek i jakimś cudem mi się poprawiło! Aż nie umiem uwierzyć
![]()
Ale w pracy i tak mówi się o ciąży jak się kończy 12 tydzień (czyli 3 mce).![]()
ZaglosowaneDziękuję ;-) głosujemy ;-) przez Facebooka i dwa tradycyjne są darmowe ;-)
Obymarzycielka 7 listopada skończył roczek :-)
sojnabig oby się Babci słowa sprawdziły![]()
Ja wogole zapytam czy przez SMS nie odpowiadaSonjabig A nie mozesz zapytac babci o nas? Hehe
A ja z racji piątku - nocka w pracyMam to samo dzisiaj... od rana czułam sie fatalnie, wysprzątałam kuchnię i od razu mi przeszło
Teraz sobie sączę drinka - z racji piątku(póki mogę)