reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dla pocieszenia powiem wam że u mojego m w rodzinie są bliźniaki które mają 4 lata a mówia tylko tata, dwa, koło i na wszystko ynk. Tylko że oni z tym nic nie robią :-(

O ludzie to aż dziwne... Moj M. Ma 5letnia córkę i pamiętam ze w tamtym roku normalnie juz rozmawiałam, poza tym teraz chodzi już do zerówki to sobie nie wyobrażam żeby dziecko w tym wieku nie potrafiło mówić...

Aleście naprodukowały :p Przejrzałam po łebkach bo jestem strasznie zmęczona :( Byliśmy dzisiaj w szpitalu po wyniki RTG... Opis strasznie lakoniczny.. Ostrogi dolne i małe górne kości piętowych... Ale sobie oczywiście otworzyłam zdjęcie :tak: i na obu nogach mam na dole i na górze to coś.. Nie dziwię się że to tak bardzo boli jak mam to na obu nogach :/ A ja czekam... Aż wreszcie skończy mi się okres, na razie się na to nie zapowiada.. A chciałabym już móc zacząć starania :-D Mój już się śmieje że było co 2 dni przytulanie a teraz ma ponad tydzień postu :-D
No nic, idę odpoczywać...
A Zuzanna, bo to chyba ty jesteś fizjoterapeutką,orientujesz się może jak długo trwa L4 przy tych ostrogach? Martwię się trochę, bo nie mogę chodzić w ogóle, co dopiero fizyczna praca, a zanim jakiekolwiek zabiegi mi pomogą to się zejdzie... chyba że od razu uderzę do chirurga i powiem że wolę zabieg od terapii... może się tak uda...

Dla pocieszenia powiem wam że u mojego m w rodzinie są bliźniaki które mają 4 lata a mówia tylko tata, dwa, koło i na wszystko ynk. Tylko że oni z tym nic nie robią :-(
A chodza do przedszkola? Bo to az dziwne zeby tak malo mowili, z takimi dziecmi powinno sie zaczac pracowac jak najwczesniej, im pozniej tym gorzej... A pracy ze stymulacja mowy jest baaardzo duzo. Trzeba w to wlozyc duzo cierpliwosci, czasu i zaangazowania. Nie wiem jak mozna z tym nic nie robic...

No to słuchajcie, wczoraj rozmawiałam z moją babcią o tym, że nie miałam @ tyle czasu i że muszę zrobić badania a ona do mnie ze stoickim spokojem: "Ale czemu Ty się martwisz? Przecież Ty w styczniu lub lutym zajdziesz w ciążę i będziesz miała syna". :D Chciałabym mieć taką wiarę jak ona :)

reklama
Do góry