Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla pocieszenia powiem wam że u mojego m w rodzinie są bliźniaki które mają 4 lata a mówia tylko tata, dwa, koło i na wszystko ynk. Tylko że oni z tym nic nie robią :-(
A chodza do przedszkola? Bo to az dziwne zeby tak malo mowili, z takimi dziecmi powinno sie zaczac pracowac jak najwczesniej, im pozniej tym gorzej... A pracy ze stymulacja mowy jest baaardzo duzo. Trzeba w to wlozyc duzo cierpliwosci, czasu i zaangazowania. Nie wiem jak mozna z tym nic nie robic...Dla pocieszenia powiem wam że u mojego m w rodzinie są bliźniaki które mają 4 lata a mówia tylko tata, dwa, koło i na wszystko ynk. Tylko że oni z tym nic nie robią :-(