reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

No to słuchajcie, wczoraj rozmawiałam z moją babcią o tym, że nie miałam @ tyle czasu i że muszę zrobić badania a ona do mnie ze stoickim spokojem: "Ale czemu Ty się martwisz? Przecież Ty w styczniu lub lutym zajdziesz w ciążę i będziesz miała syna". :D Chciałabym mieć taką wiarę jak ona :)
Wow, a Babcia ma dar przewidywania przyszlosci? Niektorzy tak maja wiec moze sie spelni

reklama
Sojnabig oby się sprawdziło ;-)
Mam prośbę. Wejdziesz w Google i wpiszesz nto maluch na okładkę 3-7 maja Wróbel i skupujesz tutaj link

Ta śliczna dziewczynka walczy o wycieczkę do Chorwacji dla całej rodziny. Dzisiaj ostatni dzień. I tu moja prośba do wszystkich oddajcie głosy. Jeden przez Facebooka i dwa tradycyjne. Dla was to chwila a dla nich super nagroda ;-)

reklama
norkAn - wiesz, że o to samo chciałam spytać? :p haha
Sonjabig - trzymam kciuki, żeby przewidywania babci się sprawdziły ;)
Dziewczyny, nigdy bym nie pomyślała, że to powiem ale... chyba sprzątanie jest dobre na chorobę :D czułam się tragicznie, ale wzięłam się za sprzątanie, żeby robić cokolwiek i jakimś cudem mi się poprawiło! Aż nie umiem uwierzyć :p

Do góry