reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dla pocieszenia powiem wam że u mojego m w rodzinie są bliźniaki które mają 4 lata a mówia tylko tata, dwa, koło i na wszystko ynk. Tylko że oni z tym nic nie robią :-(

O ludzie to aż dziwne... Moj M. Ma 5letnia córkę i pamiętam ze w tamtym roku normalnie juz rozmawiałam, poza tym teraz chodzi już do zerówki to sobie nie wyobrażam żeby dziecko w tym wieku nie potrafiło mówić...

Aleście naprodukowały :p Przejrzałam po łebkach bo jestem strasznie zmęczona :( Byliśmy dzisiaj w szpitalu po wyniki RTG... Opis strasznie lakoniczny.. Ostrogi dolne i małe górne kości piętowych... Ale sobie oczywiście otworzyłam zdjęcie :tak: i na obu nogach mam na dole i na górze to coś.. Nie dziwię się że to tak bardzo boli jak mam to na obu nogach :/ A ja czekam... Aż wreszcie skończy mi się okres, na razie się na to nie zapowiada.. A chciałabym już móc zacząć starania :-D Mój już się śmieje że było co 2 dni przytulanie a teraz ma ponad tydzień postu :-D
No nic, idę odpoczywać...
A Zuzanna, bo to chyba ty jesteś fizjoterapeutką,orientujesz się może jak długo trwa L4 przy tych ostrogach? Martwię się trochę, bo nie mogę chodzić w ogóle, co dopiero fizyczna praca, a zanim jakiekolwiek zabiegi mi pomogą to się zejdzie... chyba że od razu uderzę do chirurga i powiem że wolę zabieg od terapii... może się tak uda...

Dla pocieszenia powiem wam że u mojego m w rodzinie są bliźniaki które mają 4 lata a mówia tylko tata, dwa, koło i na wszystko ynk. Tylko że oni z tym nic nie robią :-(
A chodza do przedszkola? Bo to az dziwne zeby tak malo mowili, z takimi dziecmi powinno sie zaczac pracowac jak najwczesniej, im pozniej tym gorzej... A pracy ze stymulacja mowy jest baaardzo duzo. Trzeba w to wlozyc duzo cierpliwosci, czasu i zaangazowania. Nie wiem jak mozna z tym nic nie robic...

No to słuchajcie, wczoraj rozmawiałam z moją babcią o tym, że nie miałam @ tyle czasu i że muszę zrobić badania a ona do mnie ze stoickim spokojem: "Ale czemu Ty się martwisz? Przecież Ty w styczniu lub lutym zajdziesz w ciążę i będziesz miała syna". :D Chciałabym mieć taką wiarę jak ona :)

reklama
Do góry