reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witajcie dziewczyny . U niestety @ brak (10 dni sie spoznia) ale ciąży też brak. Trzeba będzie wybrać się do lekarza bo nie wiem o co chodzi.... nigdy takiej sytuacji nie miałam :baffled:

Syna odstawiłam do szkoły, dziś pojechali na wycieczkę, mąż pojechał do pracy wróci jutro.
Niby fajnie bo spokój ;) Ale powiem Wam że teraz żałuję że dopiero teraz zaczelismy starania. Nie chciałabym urodzić dzidziusia na zimę :-/ ehhh

Ostatnia edycja:
Sylwia to już duże bobaski. Kurcze szkoda

Anetkadg idź sprawdź bo 10 dni to dużo.

Do zimy jeszcze daleko :-) narazie czerwiec na tapecie
Chociaż ja mam synka z listopada i powiem wam super sprawa. Ubieralam i na spacer a mały spał. Tylko w sumie nie było zimy w tamtym roku

Ostatnia edycja:
w piatek mam lekarza wiec ide zobaczyc co sie dzieje. No szokk 10 dni ehhh

No niby fajnie zimowe spacerki ale mieszkamy na wsi i tu zimą drogi katastrofalne, a mamy taras to mozemy latem malucha w wozeczku na taras wystawic i cale dnie sie spedza na dworze ... Tak mi się marzy... Ale jak będzie zimowe to trudno , tylko niech juz bedzie :D

Sylwia przykro mi. Ja tez chcialabym miec trojke ale nie wiem czy mnie bedzie stac.
Co do plemnikow to tez to gdzies wyczytalam.

A co do pory roku to moja corka jest z listopad ja z grudnia a maz ze stycznia woec fajnie jak chociaz jedno z rodziny byloby cieple.

Tarantina, Malami gratulacje !!!!!! I zdrówka dla Was i Waszych maluszków :)
Umówiona jestem na 13 października do gina i po badaniach pewna i my ruszymy do dzieła :)
A tak na marginesie czy któraś z Was rodziła przez cc i jak wygląda drugi poród ? Też cc czy sn?

reklama
Malami i Tarantina widzialam ze powstal juz watek dla czerwcowych mam 2016. Chyba mozecie juz pomalutku sie tam witac:)

No i wierze gleboko ze i my wszystkie wkrotce sie tam zameldujemy:D

Do góry