reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ni martwie się dziewczynki bo wiem ze któraś Was do mnie dolaczy!! A 2 czerwiec jest ok. Moj syn jest z 2 lipca :D czekam na Was Kochane brać się do roboty :-)
Wiecie jak to jest? Najpierw modli my sięo to zżeby zajsc w ciążę a jak juz zajdziesz modlisz się żeby na 1 USG zobaczyć ze wszystko jest okej- serce bije dzidziol rośnie. Pozniej żeby dotrwać do 38 tyg minimum a jeszcze później żeby dziecko urodzilo się zdrowe. Jak tu się cale życie nie stresowac??

reklama
Ni martwie się dziewczynki bo wiem ze któraś Was do mnie dolaczy!! A 2 czerwiec jest ok. Moj syn jest z 2 lipca :D czekam na Was Kochane brać się do roboty :-)
Wiecie jak to jest? Najpierw modli my sięo to zżeby zajsc w ciążę a jak juz zajdziesz modlisz się żeby na 1 USG zobaczyć ze wszystko jest okej- serce bije dzidziol rośnie. Pozniej żeby dotrwać do 38 tyg minimum a jeszcze później żeby dziecko urodzilo się zdrowe. Jak tu się cale życie nie stresowac??

Moze jakies rady dla staraczek :)

A i Claudia Claudia czekaaaam. W koncu w kupie razniej :-) ne zapomnę o Was. Będę tu caly czas Was obserwowac i czytać co w trawie piszczy :-)

A i Claudia Claudia czekaaaam. W koncu w kupie razniej :-) ne zapomnę o Was. Będę tu caly czas Was obserwowac i czytać co w trawie piszczy :-)

Ja zaopatrze sie w testy owu i lece z koksem.
Nie mialyscie kiedys tskich mysli ze moze to z wami ok ale facet cos nie ten tego. Np moj przez te 3 lata odkad powstala amelks sie troche upasl he i tryb zycia inny. Boje sie ze nasienie slabsze

Tarantina dobrze mówisz. Oby do pierwsze
go usg, oby do końca 1 trymestu, żeby do terminu, żeby zdrowe a potem za mało je, za dużo je, za wolno rośnie, jeszcze nie siedzi, za szybko siedzi, idą zęby, chodzi nie chodzi, żłobek, przedszkole i tak cały czas :-)

Ja dalej nie wiem i co chodzi z tymi testami. Robi się codziennie aż do owulacji?

Rady? Hm mm... ciężko tak napisać skoro byl to zloty strzal.... ale jedno wiem na pewno.... my z mężem niewidujemy się zbyt często i ciągle się mijamy. Ja wracam do domu okolo 17 mojego chlopka nie ma bo pracuje do nocy DOSLOWNIE!! Ja juz wtedy spie bo wstaje o 5 rano. Wiec tylko wtedy go widuje na doslownie 2 minutki. Do czego Daze.... mianowicie do tego ze nasz seks jest bardzo ograniczony. Rzadko wręcz bardzo rzadko. Może dlatego się udalo. Kiedyś gdzieś uslyszalam ze im częściej się kochamy tym plemniki SA slabsze. Nie wiem może to mit ?! Mój byl w każdym razie tak wyposzczony ze chybate plemniki mialy nieziemską moc :-) no i plusem tez byli to ze mam cykle jak w zegarku 28 i latwo bylo nam wycelowac w owu!!

Rady? Hm mm... ciężko tak napisać skoro byl to zloty strzal.... ale jedno wiem na pewno.... my z mężem niewidujemy się zbyt często i ciągle się mijamy. Ja wracam do domu okolo 17 mojego chlopka nie ma bo pracuje do nocy DOSLOWNIE!! Ja juz wtedy spie bo wstaje o 5 rano. Wiec tylko wtedy go widuje na doslownie 2 minutki. Do czego Daze.... mianowicie do tego ze nasz seks jest bardzo ograniczony. Rzadko wręcz bardzo rzadko. Może dlatego się udalo. Kiedyś gdzieś uslyszalam ze im częściej się kochamy tym plemniki SA slabsze. Nie wiem może to mit ?! Mój byl w każdym razie tak wyposzczony ze chybate plemniki mialy nieziemską moc :-) no i plusem tez byli to ze mam cykle jak w zegarku 28 i latwo bylo nam wycelowac w owu!!

No regularanosc cykli duzo daje. A z ta czestoscia srksu to nie mit. Ja niby tez teraz wycelowalam i nic:(,

Claudia widzisz ja tez niesadzilam ze się uda z racji mojej dużej nadżerki i życia jakie prowadze. Ciagly stres papierosy ..... ale udalo ssie . Mam moja wymarzoną kluseczke. Każdej z nas tu obecnej się uda zobaczycie

reklama
Do góry