reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witajcie dziewczyny . U niestety @ brak (10 dni sie spoznia) ale ciąży też brak. Trzeba będzie wybrać się do lekarza bo nie wiem o co chodzi.... nigdy takiej sytuacji nie miałam :baffled:

Syna odstawiłam do szkoły, dziś pojechali na wycieczkę, mąż pojechał do pracy wróci jutro.
Niby fajnie bo spokój ;) Ale powiem Wam że teraz żałuję że dopiero teraz zaczelismy starania. Nie chciałabym urodzić dzidziusia na zimę :-/ ehhh

Ostatnia edycja:
Sylwia to już duże bobaski. Kurcze szkoda

Anetkadg idź sprawdź bo 10 dni to dużo.

Do zimy jeszcze daleko :-) narazie czerwiec na tapecie
Chociaż ja mam synka z listopada i powiem wam super sprawa. Ubieralam i na spacer a mały spał. Tylko w sumie nie było zimy w tamtym roku

Ostatnia edycja:
w piatek mam lekarza wiec ide zobaczyc co sie dzieje. No szokk 10 dni ehhh

No niby fajnie zimowe spacerki ale mieszkamy na wsi i tu zimą drogi katastrofalne, a mamy taras to mozemy latem malucha w wozeczku na taras wystawic i cale dnie sie spedza na dworze ... Tak mi się marzy... Ale jak będzie zimowe to trudno , tylko niech juz bedzie :D

Sylwia przykro mi. Ja tez chcialabym miec trojke ale nie wiem czy mnie bedzie stac.
Co do plemnikow to tez to gdzies wyczytalam.

A co do pory roku to moja corka jest z listopad ja z grudnia a maz ze stycznia woec fajnie jak chociaz jedno z rodziny byloby cieple.

Tarantina, Malami gratulacje !!!!!! I zdrówka dla Was i Waszych maluszków :)
Umówiona jestem na 13 października do gina i po badaniach pewna i my ruszymy do dzieła :)
A tak na marginesie czy któraś z Was rodziła przez cc i jak wygląda drugi poród ? Też cc czy sn?

reklama
Malami i Tarantina widzialam ze powstal juz watek dla czerwcowych mam 2016. Chyba mozecie juz pomalutku sie tam witac:)

No i wierze gleboko ze i my wszystkie wkrotce sie tam zameldujemy:D

Do góry