reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja okres mam dostać 23 ale raczej na nic nie licze, słabe starania były w tym miesiacu no ale za to wybawie sie w następną sobote na weselu :D

reklama
Zrobię i trzymam kciuki za Was a wy trzymajcie za mnie bo ja juz kompletuje rzeczy Hahaha ImageUploadedByForum BabyBoom1442231159.560910.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442231159.560910.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442231159.560910.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 35
Mujer ja jestem aktualnie na urlopie wychowawczym wiec troche interesuje sie tematem. Wyczytalam ze bedac w ciazy z drugim dzieckiem nadal przebywam na urlopie wychowawczym a od dnia narodzin otrzymuje zasilek macierzynski. Jesli dobrze sie orientuje aby moc isc na l4 musialabym na jeden dzien wrocic do pracy.

dziewczyny a orientujecie się może jak to jest z tym zasilkiem rodzicielskim? Co jeśli nie jestem zaejestrowana w pup, a nie pracuje, ubezpiecza mnie mąż u siebie w zakładzie.... muszę sie rejestrować?

KOCHANE TRZYMAM KCIUKASY ZA WSZYSTKIE STARACZKI!!! KOMU MA SIE UDAĆ JAK NIE NAM!!!!

Również trzymam kciuki za testujące. Jednak u mnie ze staranek w tym cyklu nic się nie wykluje... Dziś owu a my od wczoraj pokłóceni... Jeszcze do kompletu mi wypełnienie z zęba wypadło i boli okropnie.

reklama
Dziewczyny ogromnie trzymam kciuki za wszystkie &&&&

Ja mam dom pełen dzieci bo mi się zromnozyly po za tym słoiki mężowi robię na drige

Do góry