reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Długo się staraliacie o pierwsze? Jeśli możesz to podaj datę spodziewanej @

Właśnie która teraz się nie spodziewa @? Ja między 16 a 20 ale 15 testuje bo mąż ma urodziny. Może akurat coś wyjdzie :-)

reklama
Witam nowe dziewczyny. Ja @ mam mieć 29. Staramy się pożądnie. Nie za często ale i nie za rzadko, raz na 2 dni i powiem wam, że nie myślę, że może się nie udać.

O pierwsze w ogóle się nie starliśmy... Pojawiła się bardzo szybko i niespodziewanie...:p

A co do @ hmmm no właśnie w tym problem bo znowu zaginął w czasoprzestrzeni;/ Nigdy nie miałam regularnych potem prawie wcale jej nie było zaczęłam brać tabsy na uregulowanie zrobiło się z tego 2,5 roku... W grudniu odstawiłam przez pół roku było idealnie w czerwcu miałąm ostatni normalny @ potem miałam mieć początek lipca coś co przypominało pokazało się 22 i ciągnęło się do 10 sierpnia i nawet nie wiem czy to plamieniem można nazwać...
USG miałam w lipcu wszystko ok, 12 sierpnia bete HCG i do tej pory nic.... Na za tydzień umówiłam się do lekarza żeby może coś poradził
Myślę że nie będzie tak łatwo...:zawstydzona/y::no2::no2::no2:

Ostatnia edycja:
Mujer bardzo sie ciesze ze wyniki synka sa w porzadku. :) Ciekawa jestem jak tam po weselu..?

Witaj kasiek! Tez mialam kiedys tak nieregularne @ wiec znam Twoj bol... Teraz tez nie sa jakies super jak w zegarku ale jest juz zdecydowanie lepiej. Trzymam mocno kciuki za Twoje starania o rodzeństwo dla corki!:)

Dziewczyny mialyscie kiedys przeczucie? Chodzi mi o przeczucie ze jesteście w ciąży. Normalnie od 3dni chodzę jak na haju,wczoraj w nocy obudziłam sie i bylo i tak nie dobrze ze szok a dzisiaj zakrecilo mi sie w glowie ze myślałam ze zemdleje. I to ciągle uczucie ucisku i pulsowania macicy. Oszaleć można.

Witam nowe przyszłe mamusie :)

W pierwszej ciąży miałam wrażenie, że coś tam u mnie siedzi i zrobiłam test przed spodziewaną miesiączką i wyszedł pozytywny ;)
Wczoraj miałam mega dużo śluzu, prawie mi po nogach leciało, ogóle ostatnio mam go dużo. Nie wiem co to oznacza, bo tak miałam przy dniach płodnych, a teraz mam niepłodne.

Wesele się udało, dziękuję :) Wróciliśmy o 5:00, a trzeba było rano wstać i zajmować się Adasiem. Głowa bolała i marzyłam o spaniu. To już nie te beztroskie czasy :-) Ale już lepiej, odmuliłam się, wypiłam z litr coli i odechciało mi się spać.

Ruda, to testujesz niedługo? Ale fajnie, mam nadzieję, że się udało :) Ja czekam jeszcze tydzień. Śmieszne, bo wątek majówki już dawno otwarty i sporo stron, a niektóre z nas mają jeszcze szanse tam trafić :) Tak patrzyłam, że jakbym zaszła teraz, to termin miałabym według @ na 17 maja, a 16=stego mam 30-ste urodziny :)

reklama
Mujer hehehe super ja mam wesele 10 października blisko domu tzn rodziców bo to w rodzinnej miejscowości jak nie zajde to może być ciężko hshs

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry