reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Długo się staraliacie o pierwsze? Jeśli możesz to podaj datę spodziewanej @

Właśnie która teraz się nie spodziewa @? Ja między 16 a 20 ale 15 testuje bo mąż ma urodziny. Może akurat coś wyjdzie :-)

reklama
Witam nowe dziewczyny. Ja @ mam mieć 29. Staramy się pożądnie. Nie za często ale i nie za rzadko, raz na 2 dni i powiem wam, że nie myślę, że może się nie udać.

O pierwsze w ogóle się nie starliśmy... Pojawiła się bardzo szybko i niespodziewanie...:p

A co do @ hmmm no właśnie w tym problem bo znowu zaginął w czasoprzestrzeni;/ Nigdy nie miałam regularnych potem prawie wcale jej nie było zaczęłam brać tabsy na uregulowanie zrobiło się z tego 2,5 roku... W grudniu odstawiłam przez pół roku było idealnie w czerwcu miałąm ostatni normalny @ potem miałam mieć początek lipca coś co przypominało pokazało się 22 i ciągnęło się do 10 sierpnia i nawet nie wiem czy to plamieniem można nazwać...
USG miałam w lipcu wszystko ok, 12 sierpnia bete HCG i do tej pory nic.... Na za tydzień umówiłam się do lekarza żeby może coś poradził
Myślę że nie będzie tak łatwo...:zawstydzona/y::no2::no2::no2:

Ostatnia edycja:
Mujer bardzo sie ciesze ze wyniki synka sa w porzadku. :) Ciekawa jestem jak tam po weselu..?

Witaj kasiek! Tez mialam kiedys tak nieregularne @ wiec znam Twoj bol... Teraz tez nie sa jakies super jak w zegarku ale jest juz zdecydowanie lepiej. Trzymam mocno kciuki za Twoje starania o rodzeństwo dla corki!:)

Dziewczyny mialyscie kiedys przeczucie? Chodzi mi o przeczucie ze jesteście w ciąży. Normalnie od 3dni chodzę jak na haju,wczoraj w nocy obudziłam sie i bylo i tak nie dobrze ze szok a dzisiaj zakrecilo mi sie w glowie ze myślałam ze zemdleje. I to ciągle uczucie ucisku i pulsowania macicy. Oszaleć można.

Witam nowe przyszłe mamusie :)

W pierwszej ciąży miałam wrażenie, że coś tam u mnie siedzi i zrobiłam test przed spodziewaną miesiączką i wyszedł pozytywny ;)
Wczoraj miałam mega dużo śluzu, prawie mi po nogach leciało, ogóle ostatnio mam go dużo. Nie wiem co to oznacza, bo tak miałam przy dniach płodnych, a teraz mam niepłodne.

Wesele się udało, dziękuję :) Wróciliśmy o 5:00, a trzeba było rano wstać i zajmować się Adasiem. Głowa bolała i marzyłam o spaniu. To już nie te beztroskie czasy :-) Ale już lepiej, odmuliłam się, wypiłam z litr coli i odechciało mi się spać.

Ruda, to testujesz niedługo? Ale fajnie, mam nadzieję, że się udało :) Ja czekam jeszcze tydzień. Śmieszne, bo wątek majówki już dawno otwarty i sporo stron, a niektóre z nas mają jeszcze szanse tam trafić :) Tak patrzyłam, że jakbym zaszła teraz, to termin miałabym według @ na 17 maja, a 16=stego mam 30-ste urodziny :)

reklama
Mujer hehehe super ja mam wesele 10 października blisko domu tzn rodziców bo to w rodzinnej miejscowości jak nie zajde to może być ciężko hshs

Do góry