reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Anetkadg heheh dokładnie tak:p Swój swojego pozna:)

Mujer mnie w weekend ale to syndrom jelitówki bo trwa u nas od 2 tygodni najlżej bo prawie w ogóle ja z D przeszłam

reklama
Dzien dobry dziewczynki :) ja jeszcze nie testuje :) poczekam jeszcze. Za miesiąc jedziemy z mezem do spa. Oby mi ten miesiąc szybko zleciał! Od dwoch lat nigdzie nie byliśmy bo musieliśmy sie umeblować a w tym roku cała trojka szła do komuni wiec kasa rozeszła sie w trybie ekspresowym. Dzięki Bogu mamy juz z głowy ;) młody w szkole, maz w pracy a ja mam luz . Czekam na kuriera bo maja mi przyjść paczki z alledrogo ;)

Ostatnia edycja:
Hej. Od paru dni to sie zaczelo po owulacji kluja rwia cmia mnie jajniki. Wczoraj jak sie wieczorem polozylam to myslalam ze wyjda mi kroczem.

Mujer. Dziękuję że pytasz,ktoś tu o mnie pamięta ;-)
To zależy co Ci się bardziej opłaca. Bo możesz przerwać macierzyński i iść na chorobowe a poniżej znów macierzyńskie. Jeśli masz umowę na stałe to później możesz iść jeszcze na wychowawczy.
Testowałem dzisiaj i dupa :-( złapałem doła,niby się nie nastawiam a jednak, wczoraj dostałam plamienia a na okres czekam. Powinnam dostać jutro lub 20. Nie pisałam bo nie chciałam wam smucic swoim podłym nastrojem. Trzymam kciuki żeby którejś się udało

Kurde kochałam się z mężem codziennie i co dupa?:-(

Anetkadg dobrze ze neutralne kolory. Ja wczoraj robiłam porządek w zamalych rzeczach synka i się poplakalam że on taki malutki był

Mehle dokładnie. Rezygnujesz z wychowawczego u w dniu w którym masz się wstawić do pracy przynosisz chorobowe. Co się komu bardziej opłaca. Dla mnie chorobowe najbardziej odpowiada bo płatne 100 %

Ruda, przykro mi bardzo. Ale głowa do góry i trzymam kciuki za następny cykl. Może spróbuj teraz co 2 dni począwszy od pierwszego dnia zmiany śluzu? Czytałam, że jeśli kocha się częściej, to plemniki nie mają czasu dojrzeć i nie są w stanie zapłodnić komórki jajowej... Mój gin też doradzał taki odstęp, więc coś w tym jest.

reklama
Malami mi lekarz też tak mówił, żeby co dwa dni dzięki temu udało się począć najmłodszego ;-)

Do góry