reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

magoo, wiem, dlatego nie hamuję go, bo to nic dobrego. Widzę po jakiego rówieśnikach. Byłam na forum w ciąży i teraz mamy swoją grupę. Jest nas 45 dziewczyn i tylko Adaś sam siada. Ale tak, natura wie najlepiej i jak sam do czegoś dojdzie, to tak musi być.

reklama
Mujer to faktycznie bardzo szybko się Podnosi. Więc wszystkiego Najlepszego :-)
Jaś wczoraj skończyl 10 :-)

Claudia u nas to drugi katar. A gorączki pf pf nie mieliśmy nigdy

Dziękuję i dla Jasia też wszystkiego najlepszego. Przede wszystkim zdrówka :)

U nas Adaś ogólnie tfu tfu okaz zdrowia, Żadnego przeziębia, katarku itp. Ale gdy miał 2 miesiące dostał zapalenia układu moczowego. Jakaś bakteria go dopadła. 2 tygodnie w szpitalu. Ciągle pobieranie krwi, Antybiotyk dożylnie. Niestety wszędzie, w ręce, w nogi, w głowę, namęczył się strasznie ;( Krew strasznie spadła. Chcieli przetaczać, określili grupę krwi. Na szczęście po antybiotyku wszystko się polepszyło. No i wszyscy w szpitalu mówili, że nie wygląda na ciężko chorego, bo Adaś dorodny chłopiec ;)
W czwartek mamy cystografie przez ten zum i okropnie się tego boję. Od wyjścia ze szpitala musimy robić mocz i na szczęście wszystko do tej pory ok. Teraz przed cystografią zrobiliśmy posiew i mam nadzieję, że też będzie ok. Na badanie idzie z nim Mąż, bo ja nie dam rady...

magoo, wiem, dlatego nie hamuję go, bo to nic dobrego. Widzę po jakiego rówieśnikach. Byłam na forum w ciąży i teraz mamy swoją grupę. Jest nas 45 dziewczyn i tylko Adaś sam siada. Ale tak, natura wie najlepiej i jak sam do czegoś dojdzie, to tak musi być.

Ja tez jestem w takiej grupie na fb poznalysmy sie na forum w ciazy i stworzylysmy super grupe :) traktujemy sie jak siostry - taka rodzina.

Mujer to straszne gdy taki maluszek choruje i trzeba go kluc. :( Zreszta kazdej mamie peka serce gdy patrzy jak jej dziecko sie meczy i cierpi. Nasza niunia na szczescie w ogole nie chorowala. Dopiero zeszlej zimy przeszla zapalenie krtani a jakis czas potem zapalenie ucha i przy tym drugim tez sie bidulek wymeczyl. A na sama mysl o poslaniu jej do przedszkola az gesiej skorki dostaje.

Witajcie :) Mam na imię Aneta mam 29 lat i chciałabym dołączyć do Waszego grona :) Jestem mamą 7 letniego synka Filipa i teraz postanowiliśmy z mężem by powiększyć Naszą rodzinę. Będzie to nasze wspólne dziecko. Mój syn jest z pierwszego małżeństwa , mój mąż ma dwóch synów również z pierwszego małżeństwa . Chłopcy są w podobnym wieku i są bardzo z sobą zżyci . Mamy cichą nadzieję na córkę ;) Półtora roku temu miałam operację usunięcia dużej torbieli na jajniku. Boję się, że może nam się nie udać :( Odkładaliśmy 3 lata decyzję o dziecku. Starania zaczelismy od 28 sierpnia , wczoraj robilam test i negatywny . ( Może jeszcze za wczesnie?) Kupiliśmy kocyk dla maleństwa , na szczęście :) Trzymam za Was kciuki a ja proszę trzymajcie za Nas :)

reklama
Do góry