bertha
Fanka BB :)
Bertha, a czy ty nie mialas ze mna 6.01?
Tak miałam miec wg standardowej długości cyklu, ale mi sie poprzesuwała owu!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bertha, a czy ty nie mialas ze mna 6.01?
Ok. Tylko wlasnie dziwi mnie ten test owu który mocne krechy pokazał w niedziele (w sobotę nie zrobiłam bo mi sie testy skończyły, a w poniedziałek juz test był negatywny), a wg monitoringu w poniedziałek był płyn w zatoce, tak jakby juz pęcherzyk jakiś pękł, ale w środę pękł pęcherzyk który w poniedziałek miał 16mm..Owulacja jest tylko 1 raz pidczas cyklu.
Bertha - mowilas ginekologowi ze wczesniej ci testy pozytywne wyszly ?
Tylko ze z pecherzyka 16 mm nic raczej nie bedzie. Wiec ja bym sie upierala ze owulacja byla wtedy co testy owu pokazywaly. Nie wiem ekspertem nie jestem bo az tak sie tym nie interesowalam bo u mnie pekal jeden pecherzyk. Spytaj lekarza, chetnie sie dowiem chocby z ciekawosciOk. Tylko wlasnie dziwi mnie ten test owu który mocne krechy pokazał w niedziele (w sobotę nie zrobiłam bo mi sie testy skończyły, a w poniedziałek juz test był negatywny), a wg monitoringu w poniedziałek był płyn w zatoce, tak jakby juz pęcherzyk jakiś pękł, ale w środę pękł pęcherzyk który w poniedziałek miał 16mm..
Ale do środy urósł i był juz na wizycie po pęknięciu.Tylko ze z pecherzyka 16 mm nic raczej nie bedzie. Wiec ja bym sie upierala ze owulacja byla wtedy co testy owu pokazywaly. Nie wiem ekspertem nie jestem bo az tak sie tym nie interesowalam bo u mnie pekal jeden pecherzyk. Spytaj lekarza, chetnie sie dowiem chocby z ciekawosci
Nie doczytalam ze ten 16 mm pekl wiesz...teraz to ja juz zglupialam.... Chyba poczytam sobie i poszukam gdzies na necie bo tez mnie to bardzo ciekawi czy mozliwe sa 2 owulacje???Tak. Ale on to najbardziej wierzy temu co sam zobaczy na badaniu. I mowil w poniedziałek ze mogl juz pęknąć jakiś , ale jest tez pęcherzyk 16mm i zobaczymy za 2 dni czy urośnie. I urósł i pękł. Natomiast zapomniałam dopytać czy możliwe ze np w poniedziałek/niedziele juz jeden pękł a w środę drugi..
Wiesz, moze to źle nazywamy i to jest jedna owulacja ale pękają po prostu 2 pecherzyki ale w odstępie czasu - pytanie jak długi moze byc ten odstęp czasu. Jak coś znajdziesz to daj znac! Ja tez coś poszukamNie doczytalam ze ten 16 mm pekl wiesz...teraz to ja juz zglupialam.... Chyba poczytam sobie i poszukam gdzies na necie bo tez mnie to bardzo ciekawi czy mozliwe sa 2 owulacje???