reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witam Was dziewczyny, jestem zupełnie nową. Mam 26 lat i drugi miesiąc planuje swojego dzidziusia... i oczywiście dostaje do głowy. Zrobiłam juz z 6 testów oczywiście negatywne. Ale dziś stało się coś. ...zrobiłam (jak sobie obiecalam) ostatni już test.. i napoczatku nic... a po 5 min został naprawdę lekki różowy cień drugiej kreski.. jestem 4 dzień po planowanej @. Sama już nie wiem czy mi odbija....

Jutro słońce powtórz albo za dwa dni :-) ale najlepiej betkę zrób bedziesz wiedziała na czym stoisz tym bardziej, że już po terminie okresu :-)

Lux mam/miałam ładne 28-29 dniowe cykle. Ale miałam na początku grudnia samoistne poronienie w 7 tyg i teraz mi się wszystko tak "duży".

Też nie jestem za klapsami krzyk też nic nie da. Ale czasami trudno się opanować. Trzeba ćwiczyć silna wolę i spokój.

Niunians fajnie łyżwy.

Mychunia lepiej już?

Bertha w sumie ja nie miałam zabiegu, samo mi się oczyscilo.

NorkAn dobry przykład dałaś z tym klapsem.

Bertha mi się wydaje że dzień owu się nie liczy dopiero następnego dnia masz pierwszy dpo

Lux ale te dzieci tak zostały wychowane albo nie wychowane właśnie przez tych rodziców :-(

Mania :-*

Czarna u mnie cały czas szyjka wysoko i zamknięta nie wiem kiedy się doczekam tego okresu.
Może się u was udało :-)

Emka o :-* dpo -dzień po owulacji

Lenkaka tule:-* A do psychologa chodzisz, tak?

Karolina nie fajnie ze takie pomyłki dają testy. Tule :-*

Do tej pory tylko psychiatra i to bez efektów, za dwa tygodnie zaczynam terapię u psychologa.

Witam Was dziewczyny, jestem zupełnie nową. Mam 26 lat i drugi miesiąc planuje swojego dzidziusia... i oczywiście dostaje do głowy. Zrobiłam juz z 6 testów oczywiście negatywne. Ale dziś stało się coś. ...zrobiłam (jak sobie obiecalam) ostatni już test.. i napoczatku nic... a po 5 min został naprawdę lekki różowy cień drugiej kreski.. jestem 4 dzień po planowanej @. Sama już nie wiem czy mi odbija....

Trzymam mocno kciuki żeby się udało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
No i tak dziewczyny, plany na dziś miałam konkretne i jak zwykle dupa. Samochód się zepsuł, nie ma opcji żeby odpalił. Także badania przesunięte na bliżej nie określony termin, noszz ***** mać, ale czego innego mogłam się spodziewać, ja się chyba nigdy nie nauczę, że bezproblemowo to nic mi się nie udaje. Wiecznie cholera coś. Mam dość. Co polecacie na tak chujowo rozpoczęty dzień ?

Do góry