reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Mychunia My też dlatego ale przyjdzie koleżankami dziećmi. Dzieci do pokoju do spania a baby w tym roku piją ;-)

Strawbelka tule. Ale pamiętaj zawsze po burzy wychodzi słońce

Cześć.
My na Sylwestra wybywamy do kuzynki męża. Ona też ma dzieci wiec się wybawia a potem fru spać ;)
My szykujemy dwie sałatki (gyros i z makaronu), upieczemy nóżki i skrzydełka a mój mąż zrobi sajgonki. Do tego jakieś ogórki (robiłam takie w musztardzie, papryka z pomidorami), wędliny, koreczki... coś tam wymyślimy :)

reklama
czyli zamierzacie pić? ja od kiedy się staram o maleństwo to alkohol omijam szerokim łukiem :) chociaż pewnie po takich doświadczeniach jakimi Wy dysponujecie to bym całą flachę pewnie naraz wypiła:)

Do góry