moj jak sie wypachni lajza to lo Bloze, nie podchodzNessi - mój perfumy tylko na wyjścia ważniejsze używa. Ach no i plus kosmetyków przeciw trądzikowi jest taki, że przy okazji działają przeciw zmarszczkom (te zluszczajace, z kwasami czy retinoidy )
reklama
NeSSi
Moderatorka
Nessi - mój perfumy tylko na wyjścia ważniejsze używa. Ach no i plus kosmetyków przeciw trądzikowi jest taki, że przy okazji działają przeciw zmarszczkom (te zluszczajace, z kwasami czy retinoidy )
Oh co ja się już natestowałam tej chemii z różnym skutkiem, drogie zabiegi również były wykonywane, jak coś działało to tylko przez chwilę a potem wracało ze zdwojoną siłą. Nawet antybiotyki przerabiałam, chociaż aż tak źle nie jest, oczywiście wysyp jest zawsze przed okresem.
moj sie juz nauczyl do czego mam jakie kosmetyki hahahamój to zafascynowany jest jak sie maluje ale za cholerę nie rozumie po co mi tyle pedzlow do makijażu :-)) uważa ze jeden na wszystko wystarczy jak by w ogóle wiedział do czego konkretniej służą:-)
anik.
Mama Krzysia :)
No ja z tesciami mieszkałam. Plus babcia M, na 4 pokojowym mieszkaniu. My mieliśmy swoje dwa pokoje. I choćby złoci byli to nie ma to jak na swoim. Dopiero po przeprowadzce odetchnelam. Mój dom, mój bałagan, mój hałas itp.
Karolina93
Fanka BB :)
Nawet nawet, u nas tez tak jest czasem na styk a czasem sobie mogę pozwolić na takie porządne fajne buty bądź kosmetyki a partner na jakieś swoje męskie sprawy:-) jak bedzie maleństwo to wszystko na niego :-)pracujemy oboje, 4000-4500 na miesiac lacznie, sa miesiace, ze odloze, sa takie, ze jest na styk, zalezy, ani my bogaci ani biedni
tez mam mega wysyp przed @, niekore takie bolesneOh co ja się już natestowałam tej chemii z różnym skutkiem, drogie zabiegi również były wykonywane, jak coś działało to tylko przez chwilę a potem wracało ze zdwojoną siłą. Nawet antybiotyki przerabiałam, chociaż aż tak źle nie jest, oczywiście wysyp jest zawsze przed okresem.
NeSSi
Moderatorka
No ja z tesciami mieszkałam. Plus babcia M, na 4 pokojowym mieszkaniu. My mieliśmy swoje dwa pokoje. I choćby złoci byli to nie ma to jak na swoim. Dopiero po przeprowadzce odetchnelam. Mój dom, mój bałagan, mój hałas itp.
Otóż to ... i nikt na rece nie patrzy. I nikt nie wytęża słuchu nie bez powodu przez 4 lata nie miałam dziecka, a po przeprowadzce bah!
nie uwazam, zeby 4000 to bylo duzo, paliwo nas ciagnie duzo, sa pozyczki, rachunki itp, o jak bym tak z 6000 miala to by bylo git (pomazyc sie mozna)Nawet nawet, u nas tez tak jest czasem na styk a czasem sobie mogę pozwolić na takie porządne fajne buty bądź kosmetyki a partner na jakieś swoje męskie sprawy:-) jak bedzie maleństwo to wszystko na niego :-)
Karolina93
Fanka BB :)
Dokładnie, kocham swoich rodziców nad życie, są cudowni, z ręka na sercu ale na swoim to po prostu błogosławieństwo :-) z gola dupa sobie nawet możesz lataćNo ja z tesciami mieszkałam. Plus babcia M, na 4 pokojowym mieszkaniu. My mieliśmy swoje dwa pokoje. I choćby złoci byli to nie ma to jak na swoim. Dopiero po przeprowadzce odetchnelam. Mój dom, mój bałagan, mój hałas itp.
reklama