reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nessi - mój perfumy tylko na wyjścia ważniejsze używa. Ach no i plus kosmetyków przeciw trądzikowi jest taki, że przy okazji działają przeciw zmarszczkom (te zluszczajace, z kwasami czy retinoidy ;) )

Oh co ja się już natestowałam tej chemii :unsure: z różnym skutkiem, drogie zabiegi również były wykonywane, jak coś działało to tylko przez chwilę a potem wracało ze zdwojoną siłą. Nawet antybiotyki przerabiałam, chociaż aż tak źle nie jest, oczywiście wysyp jest zawsze przed okresem.

No ja z tesciami mieszkałam. Plus babcia M, na 4 pokojowym mieszkaniu. My mieliśmy swoje dwa pokoje. I choćby złoci byli to nie ma to jak na swoim. Dopiero po przeprowadzce odetchnelam. Mój dom, mój bałagan, mój hałas itp.

pracujemy oboje, 4000-4500 na miesiac lacznie, sa miesiace, ze odloze, sa takie, ze jest na styk, zalezy, ani my bogaci ani biedni
Nawet nawet, u nas tez tak jest czasem na styk a czasem sobie mogę pozwolić na takie porządne fajne buty bądź kosmetyki a partner na jakieś swoje męskie sprawy:-) jak bedzie maleństwo to wszystko na niego :-)

Oh co ja się już natestowałam tej chemii :unsure: z różnym skutkiem, drogie zabiegi również były wykonywane, jak coś działało to tylko przez chwilę a potem wracało ze zdwojoną siłą. Nawet antybiotyki przerabiałam, chociaż aż tak źle nie jest, oczywiście wysyp jest zawsze przed okresem.
tez mam mega wysyp przed @, niekore takie bolesne

No ja z tesciami mieszkałam. Plus babcia M, na 4 pokojowym mieszkaniu. My mieliśmy swoje dwa pokoje. I choćby złoci byli to nie ma to jak na swoim. Dopiero po przeprowadzce odetchnelam. Mój dom, mój bałagan, mój hałas itp.

Otóż to ... i nikt na rece nie patrzy. I nikt nie wytęża słuchu :-) :) nie bez powodu przez 4 lata nie miałam dziecka, a po przeprowadzce bah!

Nawet nawet, u nas tez tak jest czasem na styk a czasem sobie mogę pozwolić na takie porządne fajne buty bądź kosmetyki a partner na jakieś swoje męskie sprawy:-) jak bedzie maleństwo to wszystko na niego :-)
nie uwazam, zeby 4000 to bylo duzo, paliwo nas ciagnie duzo, sa pozyczki, rachunki itp, o jak bym tak z 6000 miala to by bylo git (pomazyc sie mozna)

Dokładnie, kocham swoich rodziców nad życie, są cudowni, z ręka na sercu ale na swoim to po prostu błogosławieństwo :-) z gola dupa sobie nawet możesz latać

reklama
Do góry