reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Adasia boli/piecze jak sika. Już nie mam do tego siły. Jak robi siusiu to jest straszny krzyk i płacz :( Już nie mogę patrzyć jak on się męczy.

Mujer, wyobrażam sobie co przeżywasz, bo mój młody ostatnio miał przygodę z panią doktor, która mu na siłę ściągnęła skórkę. I w ogóle nie mógł sikać, 8 godzin bez siku. O 4 rano moczyliśmy go w wanience i po pół godz dopiero go rozluźniło i zrobił siku. I tak mieliśmy przez 3 dni.

Hej.
Mujer - jest bardzo prosty sposób na siusiu dla Adasia - miseczka z letnią wodą. Albo polewaj podczas siusiania albo niech włoży siusiaka do wody i już - wtedy nie będzie go piekło. A swoją drogą to mocz jest najlepszym środkiem dezynfekującym... Ale dla dziecka to jest trauma i tyle - trzeba mu oszczędzić dodatkowych atrakcji. A doskonałym środkiem gojącym i zabezpieczającym przed zakażeniami jest maść propolisowa. Moim dzieciakom smaruję wszelkie ranki, otarcia, ukąszenia itp. Sama stosowałam po wycięciu znamienia i ranka zagoiła się w ciągu 3 czy 4 dni. polecam

Hej.
Mujer wlasnie .. jak Adas? Lepiej?

Czy ktoras z was ma problemy z tarczyca? Cos mi kiedys mignelo. Malo mnie tutaj bo najpierw dziecko chore potem m i na koncu ja :/

Dziękuję, dziewczyny! Wyniki są dobre :) :) :) Kamień z serca. Ma jeszcze skonsultować je z urologiem, bo wczoraj cały dzień był na bloku, ale powiedziała, żeby się nie martwić, wszystko jest w porządku. Co do bólu przy sikaniu, jakby nie przeszło to zrobić w poniedziałek mocz.

Idziemy dzisiaj na wesele. Jestem padnięta, ale może się rozbudzę ;)

reklama
Do góry