reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Adasia boli/piecze jak sika. Już nie mam do tego siły. Jak robi siusiu to jest straszny krzyk i płacz :( Już nie mogę patrzyć jak on się męczy.

Mujer, wyobrażam sobie co przeżywasz, bo mój młody ostatnio miał przygodę z panią doktor, która mu na siłę ściągnęła skórkę. I w ogóle nie mógł sikać, 8 godzin bez siku. O 4 rano moczyliśmy go w wanience i po pół godz dopiero go rozluźniło i zrobił siku. I tak mieliśmy przez 3 dni.

Hej.
Mujer - jest bardzo prosty sposób na siusiu dla Adasia - miseczka z letnią wodą. Albo polewaj podczas siusiania albo niech włoży siusiaka do wody i już - wtedy nie będzie go piekło. A swoją drogą to mocz jest najlepszym środkiem dezynfekującym... Ale dla dziecka to jest trauma i tyle - trzeba mu oszczędzić dodatkowych atrakcji. A doskonałym środkiem gojącym i zabezpieczającym przed zakażeniami jest maść propolisowa. Moim dzieciakom smaruję wszelkie ranki, otarcia, ukąszenia itp. Sama stosowałam po wycięciu znamienia i ranka zagoiła się w ciągu 3 czy 4 dni. polecam

Hej.
Mujer wlasnie .. jak Adas? Lepiej?

Czy ktoras z was ma problemy z tarczyca? Cos mi kiedys mignelo. Malo mnie tutaj bo najpierw dziecko chore potem m i na koncu ja :/

Dziękuję, dziewczyny! Wyniki są dobre :) :) :) Kamień z serca. Ma jeszcze skonsultować je z urologiem, bo wczoraj cały dzień był na bloku, ale powiedziała, żeby się nie martwić, wszystko jest w porządku. Co do bólu przy sikaniu, jakby nie przeszło to zrobić w poniedziałek mocz.

Idziemy dzisiaj na wesele. Jestem padnięta, ale może się rozbudzę ;)

reklama
Do góry