reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ej dobra dzewczyny dość! Jako założycielka tego tematu zarządzam spokój na sali!
Lyara ma swój rozum, swoje sumienie i nic nam do tego! Nic nie da, że będziemy ją obrażać, wyzywać czy Bóg wie co.

Ja tylko trzymam kciuki, żeby nic złego się nie stało.

Amen!
Widzę że naprawdę na was można liczyć :) Wyzwiska raczej tu nie są na miejscu, ale chyba niektórych trochę za mocno nerwy ponoszą... Cieszę się że przynajmniej ekipa którą znam od początku ma więcej szacunku do innych...

wkurzylam sie na jedna pania tu i musze odreagowac, troszke se wloze nooo
To może spuść trochę z tonu i będzie Ci łatwiej? Nie musisz mnie obrażać ani wyzywać, chyba nie po to tutaj jesteśmy... Nie po to jest to forum żeby najeżdżać jedna na drugą tylko żeby się wspierać... Dostałam od wielu dziewczyn tutaj wiele wsparcia, i jestem im za to wdzięczna. Wiele rzeczy można powiedzieć w bardziej delikatny sposób...
To tyle. I zakończmy już tą zbędną dyskusję.

Widzę że naprawdę na was można liczyć :) Wyzwiska raczej tu nie są na miejscu, ale chyba niektórych trochę za mocno nerwy ponoszą... Cieszę się że przynajmniej ekipa którą znam od początku ma więcej szacunku do innych...
my mamy brak szacunku? hahah, dobre,a Ty go masz? szanujesz nasze rady, nasze prosby by jechac na io? na co my sie produkujemy? zreszta.....

reklama
To może spuść trochę z tonu i będzie Ci łatwiej? Nie musisz mnie obrażać ani wyzywać, chyba nie po to tutaj jesteśmy... Nie po to jest to forum żeby najeżdżać jedna na drugą tylko żeby się wspierać... Dostałam od wielu dziewczyn tutaj wiele wsparcia, i jestem im za to wdzięczna. Wiele rzeczy można powiedzieć w bardziej delikatny sposób...
To tyle. I zakończmy już tą zbędną dyskusję.
my bylysmy delikatne, ale widzisz, ze juz przestalo sie to nam podobac...

Do góry