reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Niunians nie wiem co rozumiesz przez zywa krew a plamienie... to jest roznie... w nocy to byla jasna krew ze skrzepami i co chwila latalam sie przebierac,teraz tylko plamienia i tak na zmiane

reklama
Wiecie... tak sobie mysle ze was bardziej moje objawy zmartwily niz jego :( siedzi caly dzien przy kompie a jak raz mu powiedzialam ze mi slabo to odpowiedzial wspolczuje....
Ruda... no jutro da rade bo cyt. Odpocznie sobie przez noc i bedzie lepiej sie czul... Ale jak juz pisalam zrobie mu jutro psikusa... pojade sama do szpitala albo wezwe pogotowie a jemu nic nie powiem niech sie dupek martwi

Pogotowie w Twojej sytuacji to najlepszy pomysł choć nie wiem co koleżance dolega ale mimo ze kocham swojego partnera to nie pozwoliłabym na Twoim miejscu aby moje zdrowie albo nie daj Boże maleństwa było zdane na jego widzimisie :-)

Lyara ja bym sie na niego wydarla, ale bym miala wku***. Masakra. Takie cos. Moj to zaraz by mnie za fraki wytargal do lekarza jakbym nie chciala.
Jestem teraz taka nerwowa ze mi Twoje posty cisnienie podnosza. Dawaj go tu zaraz mu nakopie do tylka.

Lyara kurde sory ale pogoń tego gnojka jak najszybciej. Ty krwawisz od 2 miesięcy nie od wczoraj. Nie wiem jak do ciebie przemówić. Dziewczyno chcesz sobie narobić bagna? Chcesz doprowadzić do stanu żeby wycieli ci wszystko? Chcesz zemdlec gdzieś w domu? Naprawdę interesuje cię to mniej od gorączki twojego faceta? Kurde to już nie są żarty. Super ze z nogami lepiej
Nie wiem, ale ja bym takiego faceta pogonila z domu! Wybacz Lyara. Jakbym blizej mieszkala to ja bym po Ciebie pojechala.

reklama
Lenka i Karolina, witajcie!

Lenka, ja rownież staram sie o pierwsze i straciłam pierwsza ciąże w sierpniu, we wrześniu miałam zabieg. Teraz leci mi drugi miesiąc starań, ale pierwszy tak intensywny, takze chcąc niechęć nastawiam sie ze moze byc dobrze...
Biorę folik, witaminy dla starających sie lub w ciąży (brałam Symnatal pro baby, ale cieżko je kupić, wiec teraz biorę Pregna plus), Acard i witaminę D.
Jesli sie nie uda w tym cyklu to w następnym bede brała od początku cyklu do owulacji olej z wiesiołka na poprawę śluzu.
Powodzenia!

Do góry