Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Postrasz TVN 24Lyara jak to co? postrasz ich, ze naglosnisz sprawe lub pismo puscisz do Ministerstwa Zdrowia, trzeba se radzic
Witajcie dziewczyny. Troszkę Was poczytałam i w większości się z Wami identyfikuję. Też chcę się znów starać o dzidziusia. Niestety moje długie starania skończyły się tragicznie i w październiku straciłam moją pierwszą ciążę. Ból nadal jest ogromny i cierpię strasznie ale chyba chcę jeszcze raz spróbować, bo jeśli nie to, to droga dla mnie jest prosta, dwa metry pod ziemię ale póki żyję to się przestawię, mam na imię Lena i mam 26 lat i straszny bałagan w głowie, zbieram się do zaczęcia psychoterapii choć wiem że nie będzie łatwo ale chcę to zrobić. Na tą chwilę jestem w trzecim dniu cyklu, chciałabym żeby był on ostatnim przed przerwą na co najmniej 9 miesięcy, nie wiem co z tego wyjdzie bo po poronieniu moje cykle różnią się od tych sprzed ciąży. Biorę od tygodnia folik i zastanawiam się jeszcze co mogłabym dodatkowo. W ciąży brałam duphaston , femibion i mama DHA. No i nie wiem co jeszcze mogłabym napisać, chciałabym jakoś odnieść się do każdej z Was ale już wszystko mi się pomieszało i nie wiem co do kogo. Przepraszam